Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γυρίζει το χρόνο 30 χρόνια πίσω και μας δείχνει πώς ήταν στην παιδική ηλικία της Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γυρίζει το χρόνο 30 χρόνια πίσω και μας δείχνει πώς ήταν στην παιδική ηλικία της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γυρίζει το χρόνο 30 χρόνια πίσω και μας δείχνει πώς ήταν στην παιδική ηλικία της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να έχει μία γεμάτη καθημερινότητα τόσο από επαγγελματικές όσο και από οικογενειακές υποχρεώσεις, όμως έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο ώστε να τα συνδυάζει όλα.

Κάθε πρωί, η παρουσιάστρια καλημερίζει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά μέχρι το μεσημέρι που θα επιστρέψει στο σπίτι και στα τρία παιδιά της. 

Η Νάγια, η Μαίρη και ο Γιάννης αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη, έτσι φροντίζει πάντα να διαθέτει χρόνο για ατέλειωτο παιχνίδι.

Πριν μερικές ώρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μια αναδρομή στην παιδική ηλικία της και να μας δείξει πώς ήταν τότε.

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γενέθλιά της και σχολίασε: “Σχεδόν 30 χρόνια πίσω”.

Δες τη φωτογραφία:

Το χαριτωμένο κοριτσάκι του τότε μοιάζει με την παρουσιάστρια του σήμερα ή μήπως όχι;

epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γυρίζει το χρόνο 30 χρόνια πίσω και μας δείχνει πώς ήταν στην παιδική ηλικία της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6569706498829835268
Σχόλια

Τα καλύτερα

item