Πρέβεζα: Διαφορετικός φέτος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου λόγω κορονοϊού

Χωρίς μαθητικές παρελάσεις, αλλά με εκδηλώσεις ανά τμήμα και παράδοση σημαίας στους σημαιοφόρους από τους διευθυντές θα εορταστεί φέτος στα σχολεία της χώρας η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην πόλη της Πρέβεζας σύμφωνα με το πρόγραμμα της Π.Ε Πρέβεζας οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου με δίωρες εκδηλώσεις για τη σημασία της Εθνικής Επετείου ανά τμήμα στα σχολεία, ενώ στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα της πόλης από μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στις 7:30π.μ οι καμπάνες των εκκλησιών θα ηχήσουν χαρμόσυνα, ενώ στις 11:30π.μ θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου.

Την ίδια μέρα η Φιλαρμονική Πρέβεζας θα παιανίζει εμβατήρια στους δρόμους της πόλης. Να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Διαφορετικός φέτος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου λόγω κορονοϊού
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7441957580471272519
item