Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ταραμπάνκο σε σειρά του ΑΝΤ1 - Εντελώς αγνώριστη Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ταραμπάνκο σε σειρά του ΑΝΤ1 - Εντελώς αγνώριστη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ταραμπάνκο σε σειρά του ΑΝΤ1 - Εντελώς αγνώριστη

Μπορεί την Κάτια Ταραμπάνκο να την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM, ωστόσο, μας είχε συστηθεί νωρίτερα μέσα από μια επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, στην οποία ήταν αγνώριστη.

Το μοντέλο μέσα στο παιχνίδι ξεχώρισε με τον δυναμικό της χαρακτήρα, την ομορφιά της, αλλά και το ταλέντο της.

Σε αυτή την σειρά του ΑΝΤ1 είδαμε αγνώριστη την Κάτια Ταραμπάνκο

Βέβαια, όπως όλα έδειξαν, έχει ταλέντο και στην υποκριτική. Συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο, έχει παίξει στην σειρά «Η επιστροφή», που προβλήθηκε με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η ίδια, υποδύθηκε το ρόλο της Ναταλίας, που ήταν η βοηθός της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους που ήταν πρωταγωνίστρια.

Κάτια Ταραμπάνκο ANT1 Η επιστροφή

Στα ερωτικά της η Κάτια Ταραμπάνκο να σημειώσουμε πως είναι... τέλεια και αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της.

Κάτια Ταραμπάνκο: Ξέσπασε η νικήτρια του GNTM - «Βγήκα το τρίτο πρόσωπο που χώρισε τον...»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο DOWN TOWN και την Φανή Πλατσατούρα, η περσινή νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπανκό και ξέσπασε.

Το μοντέλο που κάθε σαββατοκύριακο εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Αποστολάκη και του Γιάννη Δρυμωνάκου, στους «Θαλασσόλυκους». 

Μεταξύ άλλων, ξέσπασε για τα δημοσιεύματα σχετικά με το αν έχει σχέση ή όχι με τον Γιάννη Αποστολάκη, τα οποία έλεγαν πως τον χώρισε από την σύντροφο του.

«Γέλασα πολύ με αυτή την ιστορία. Μάλλον επειδή ήμασταν συνέχεια οι τρεις μας και κάποιοι δημοσιογράφοι γνώριζαν ότι ο Δρυμωνάκος έχει σχέση, είπαν να μου χρεώσουν τον Αποστολάκη. Βγήκα ακόμη και το τρίτο πρόσωπο που χώρισε τον Γιάννη από την προηγούμενη σχέση του».

Η ίδια ωστόσο μίλησε και για την γνωριμία της με τον τωρινό της σύντροφο. «Ήταν προξενιό ξεκάθαρα. Μας γνώρισε μια φίλη, η οποία μου σύστησε τον Κώστα ως έναν πολύ ωραίο τύπο που του αρέσουν τα sports και έχει μυαλό. 


Και πράγματι, έτσι είναι. Δεν ήμουν στη φάση να ξεκινήσω νέα σχέση, αλλά τα πράγματα κύλησαν από μόνα τους».

epirusblog.gr
5 of 5
Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ταραμπάνκο σε σειρά του ΑΝΤ1 - Εντελώς αγνώριστη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4382492538671009126
Σχόλια
item