Στον ΑΝΤ1 η Βάσω Λασκαράκη - Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το στούντιο

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να δούμε τη Βάσω Λασκαράκη να εμφανίζεται σε μία εκπομπή του ΑΝΤ1 και ήδη σήμερα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία ντοκουμέντο της ηθοποιού μέσα από το στούντιο την ώρα που ετοιμάζεται.

Η αγαπημένη ηθοποιός πραγματοποίησε πρόσφατα μία τηλεοπτική εμφάνιση στο Έλα Χαμογέλα, ωστόσο όπως μάθαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε λίγες μέρες θα τη δούμε και σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε το Σαββατοκύριακο έκανε και μία αποκάλυψη για τον σύζυγό της. Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο της Βάσως Λασκαράκη μέσα από το στούντιο του ΑΝΤ1

Τις επόμενες μέρες λοιπόν θα δούμε τη Βάσω Λασκαράκη στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός πόζαρε μάλιστα σε μία φωτογραφία από τα backstage του γυρίσματος.

Βάσω Λασκαράκη 2night show

Βάσω Λασκαράκη: Το εξωπραγματικό ποσό που ζήτησε από τον ALPHA για εκπομπή

Εξωπραγματικό φαίνεται πως είναι το ποσό που ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη από τον ALPHA όταν της έκανε πρόταση να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μια αποκάλυψη.

«Έφτασε κοντά με δύο κανάλια για δύο σχεδόν ίδια τηλεοπτικά πρότζεκτ. Τα χρήματα που ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη ήταν πάρα μα πάρα πολλά! 

Η αμοιβή της ήταν ένα ποσό που τι να πω τώρα, δεν ξέρω… εξωπραγματικό! 

Δεν το ήθελε στην παραγωγή της εκπομπής, το ήθελε για τον εαυτό της», είπε στον αέρα του Happy Day.

Βάσω Λασκαράκη ALPHA εκπομπή

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τη συνεργασία της με τον ALPHA

«Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη και για να βλέπω τον άντρα μου! Ήθελε πολύ και η κόρη μου η Εύα» είπε η Βάσω Λασκαράκη.

«Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω “Το σόι μας”. Ήταν καρμικό και από αυτό το σήριαλ κέρδισα πολλά! Έκανα κουμπαριές φιλίες… Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή. 

Αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού. Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε ούτε για το κόνσεπτ και γενικά. 

Συζητήσαμε κάποια πράγματα δεν συμφωνήσαμε σε διάφορα πράγματα. Δεν ήταν μόνο το οικονομικό. Το θέμα είναι να περνάς όμορφα μέσα σε αυτό, να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σ΄αυτό» είπε η ηθοποιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Στον ΑΝΤ1 η Βάσω Λασκαράκη - Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το στούντιο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 355069041724850005
item