«Συνελήφθη μακριά από τους κουκουλοφόρους»: Στον ΘΕΜΑ 104,6 η μητέρα του 14χρονου που κατηγορείται για κακούργημα «Συνελήφθη μακριά από τους κουκουλοφόρους»: Στον ΘΕΜΑ 104,6 η μητέρα του 14χρονου που κατηγορείται για κακούργημα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Συνελήφθη μακριά από τους κουκουλοφόρους»: Στον ΘΕΜΑ 104,6 η μητέρα του 14χρονου που κατηγορείται για κακούργημα

Για τη σύλληψη του 14χρονού γιου της την περασμένη Πέμπτη για τα επεισόδια στο μαθητικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 η μητέρα του, Αργυρώ.Σημείωσε ότι επιτρέπεται, λόγω κορωνοϊού, μόνο η τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιο της, ενώ απαγορεύεται η επίσκεψη του. Μόνο ο δικηγόρος της οικογένειας έχει συναντηθεί με τον Βαγγέλη.

Όπως είπε η μητέρα του, ο ανήλικος κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια διότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. «Η τσάντα του μου παραδοθηκε άδεια. Με καθησύχασαν ότι είχε μόνο συμμετοχή. 

Είναι ο μοναδικός με διαφορετικό ρουχισμό, συνελήφθη μακριά από τους κουκουλοφόρους» και λόγω αλλαγής του νόμου πλέον η συμμετοχή στα επεισόδια αντιμετωπίζεται ως κακούργημα.

Ο 14χρονός θα περάσει σήμερα από τον ανακριτή.

Η μητέρα του μίλησε και για τη ψυχολογική κατάσταση του ανήλικου, όπως σημείωσε είναι ένα δυνατό παιδί που θέλησε απλώς να εκφράσει τα αιτήματα των συμμαθητών του αφού είναι μέλος του 15μελούς του σχολείου του. 

Όμως βρίσκεται στα κρατητήρια του ΓΑΔΑ μαζί με ανθρώπους που έχουν τελέσει ποινικά αδικήματα, όπως σημείωσε η ίδια.

Για το αν είναι οργισμένη είπε χαρακτηριστικά οτι «δεν την παίρνει», διότι είναι μια πολύτεκνη μάνα. Εκτιμάει και ελπίζει όμως το απόγευμα της Δευτέρας να αφεθεί ελεύθερος ο 14χρόνος και να βρεθεί στην αγκαλιά της «γιατί είναι κάτω των 15 και ο νόμος δεν επιτρέπει προφυλάκιση».

«Θέλω να επιστρέψει το παιδί στους ρυθμούς του» κατέληξε η μητέρα του 14χρονου

Πηγή: protothema.gr
epirusblog.gr
5 of 5
«Συνελήφθη μακριά από τους κουκουλοφόρους»: Στον ΘΕΜΑ 104,6 η μητέρα του 14χρονου που κατηγορείται για κακούργημα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6261093727387586211
Σχόλια
item