Πανάρχαιο ελληνικό σύμβολο στην Ανταρκτική, σύμφωνα με ισχυρισμούς (video)

Πανάρχαιο ελληνικό σύμβολο στην Ανταρκτική, σύμφωνα με ισχυρισμούς (video)
Τι γίνεται όταν εντοπίζεται μία μεγαλιθική δομή σε έδαφος που καλύπτεται από πολλά μυστήρια και που πολλές κυβερνήσεις διεκδικούν;
Είναι γεγονός πως η Ανταρκτική έχει συνδεθεί με πολλές έρευνες για τις οποίες δεν ανακοινώνονται και πάρα πολλά. Κρατούνται μυστικά και απόρρητα, ενώ πολύ ελάχιστα πράγματα επιτρέπεται να βγουν στο φως.
Όμως, ευτυχώς, κάποιες ανακαλύψεις ξεφεύγουν και έρχονται να φωτίσουν ένα άγνωστο παρελθόν.
Μπορεί μία Σβάστικα κυκλώπειου μεγέθους να οικοδομήθηκε από τους Ναζί;
Υπάρχουν πολλά ιστορικά μυστήρια και φήμες γύρω από μια ναζιστική μυστική βάση στην Ανταρκτική. 
Υπάρχουν αναφορές για επιθέσεις UFO στην “Επιχείρηση Highjump” του Ναυάρχου Byrd, τα οποία όπως πρόσθεσε έχουν την ικανότητα να πετούν από πόλο σε πόλο.
Παράλληλα είναι και όλες εκείνες οι αποκρυφιστικές ρίζες του Τρίτου Ράιχ και η τεχνολογία που αναφέρεται διαπιστωμένα σε μηχανές αντι-βαρύτητας και ιπτάμενους δίσκους κατασκευασμένους στα ειδικά εξοπλισμένα εργαστήριά τους, σε συνδυασμό με τα μυστήρια των γνώσεων των αρχαίων Ατλάντων και τις εξίσου μυστικές γερμανικές οργανώσεις  «Thule Society», «Vril Society» και η«Ahnenerbe».
Πολλά από αυτά θεωρούνται θρύλοι ή/και μυθοπλασίες που επινοήθηκαν για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Μα κι αν δεχτούμε ότι όλα αυτά είναι μία πραγματικότητα, η “θρυλική” βάση των Ναζί στην Ανταρκτική, σίγουρα δεν μπορεί να προηγείται του 1900.
Κοντινό στη Σβάστικα Ανταρκτικής
Ο πασίγνωστος χάρτης του Πίρι Ρέις, του 1513, μας δείχνει μία Ανταρκτική απαλλαγμένη από τα χιόνια που την καλύπτουν σήμερα. 
Οι επιστήμονες συμφωνούν πως ο συγκεκριμένος χάρτης είναι βασισμένος σε άλλους παλαιότερους που σχεδιάστηκαν ήδη από εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και εδώ τίθεται ένα ερώτημα: Από ποιούς παρέλαβε ο μεγάλος αυτός άνδρας;
Σχετικά πρόσφατα, εντοπίστηκαν σε δορυφορικές φωτογραφίες της NASA από την αποστολή «IceBridge», αρχαίοι οικισμοί και πόλεις στην Ανταρκτική, οι οποίοι προφανώς οικοδομήθηκαν όταν δεν υπήρχαν πάγοι, σε μία εποχή πολύ πριν τον Πίρι Ρέις και σίγουρα αρκετά προγενέστερα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ποιοί προηγήθηκαν και έκτισαν κτίρια και οικοδομικά συγκροτήματα;
Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι αποτελούσε μία πόλη εξωγήινων. Αλλά επίσης, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε και κάτι απλούστερο, βάση των ευρημάτων…
Στο επόμενο βίντεο θα δείτε αρχαία ερείπια, μία μεγαλιθική κατασκευή, καθώς και ένα συγκρότημα της πόλης, συμπεριλαμβανομένων μια δομής σε σχήμα σβάστικας. 
Ειδικά το σχήμα της τελευταίας είναι ορατό μόνο από ψηλά και στην συγκεκριμένη περίπτωση από το διάστημα…
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Antarctica Giant Megalithic structure in the shape of a Swastika visible from Space
Antarctica ancient ruins, pyramid and a giant megalithic structure in the shape of a swastika visibl
Γιατί αυτή η δομή έπρεπε να φαίνεται -όχι απλά από αέρος- ειδικά έξω από την Γη; Ποιοί την έφτιαξαν και για ποιό λόγο;
Ως γνωστόν, το σύμβολο του Μαιάνδρου και η αρχιτεκτονική του ανάπτυξη της Σβάστικας, χαρακτηρίζονται ως αρχαία ελληνικά σύμβολα.
Πόσο έξω θα μπορούσαμε να πέσουμε αν υποστηρίζαμε το σκεπτικό πως πριν χιλιάδες χρόνια υπήρχαν Έλληνες που ίδρυσαν μία παγκόσμια κοσμοκρατορία, μία Αρχαία Παγκόσμια Ελλάδα και πως αυτοί οι Έλληνες έφτασαν μέχρι και την Ανταρκτική όπου έχτισαν και οικοδόμησαν, τους οικισμούς και την πόλη που εντοπίστηκαν πρόσφατα;
Φυσικά, ανάμεσά τους και την μεγαλιθική κατασκευή της Σβάστικας που φαίνεται από το διάστημα! ! !
diadrastika.com ‎
epirusblog.gr
5 of 5
Πανάρχαιο ελληνικό σύμβολο στην Ανταρκτική, σύμφωνα με ισχυρισμούς (video)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 8280935020920844643
item