To post της Ελένης Φουρέιρα που ξεπέρασε τα 50 χιλιάδες likes

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα κορίτσι που όλοι αγαπούν. Φυσικά έχει απίστευτο ταλέντο σε ό,τι κάνει. Τραγουδάει, χορεύει, προσφέρει στο κοινό της ένα πακέτο που τα έχει όλα. 

Όταν ανεβαίνει στη σκηνή, κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της και δεν είναι να απορείς, αφού πλέον μιλάμε για ένα σόου διεθνών προδιαγραφών.

Η όμορφη τραγουδίστρια αναμενόμενα θα είχε και ένα πολύ επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο followers (1,1 για να είμαστε ακριβείς). Και όλοι αυτοί περιμένουν πώς και πώς να ανεβάσει νέο post γιατί συνήθως αυτά είναι άκρως εντυπωσιακά.

Η Ελένη, λοιπόν, έκανε μία ανάρτηση με δύο φωτογραφίες της, που ξεπέρασε τα 50 χιλιάδες likes. Αν τη δεις, βέβαια, δεν είναι να απορήσεις, αφού, πέρα από τη λατρεία που της έχει ο κόσμος, έχει επιλέξει κι ένα πολύ φυσικό μακιγιάζ που της αναδεικνύει το πρόσωπο με τον πιο φρέσκο τρόπο.


Το look της δε περιλαμβάνει ένα ροζ πουκάμισο, με καρό παντελόνι και αθλητικά παπούτσια που από μόνο του είναι outfit που θέλεις να αντιγράψεις. Πόσο μάλλον όταν το έχει επιλέξει η Ελένη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ανέβασε







epirusblog.gr
5 of 5
To post της Ελένης Φουρέιρα που ξεπέρασε τα 50 χιλιάδες likes
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7430888355969049602
item