Κατερίνα Καραβάτου: Με sporty chic look εξω απο το star! Αποκλειστικες φωτογραφίες

Κατερίνα Καραβάτου: Με sporty chic look εξω απο το star! Αποκλειστικες φωτογραφίες | tlife.gr
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης επιστρέφουν δριμύτεροι με τη «Φωλιά των Κουκου» στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του Star την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 Σεπτεμβρίου! 
Ανανεωμένη, η γοητευτική παρουσιάστρια ετοιμάζεται με την παρέα της για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής της και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την «τσάκωσε» καθώς έβγαινε από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.
Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή και ευδιάθετη, ντυμένη casual με αθλητικό στυλ για να είναι άνετη στις πρόβες της. 
Η γνωστή παρουσιάστρια έχοντας επιστρέψει μόλις πριν από λίγες ημέρες από τις καλοκαιρινές της διακοπές είναι έτοιμη να μας καλημερίσει με το υπέροχο χαμόγελό της!
Με συνοδοιπόρο της τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη και την παρέα τους, την έμπειρη αστρολόγο Άση Μπήλιου, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τη Μαριλού Ρεπαπή, τον Γιώργο Κρικοριάν και την Τζώρτζια Γεωργίου επανέρχονται δριμύτεροι με στόχο να χαρίσουν το χαμόγελο στους τηλεθεατές προβάλλοντας την αστεία πλευρά της επικαιρότητας, με συνεντεύξεις αγαπημένων καλλιτεχνών, πεντανόστιμες συνταγές από τον Λάμπρο Βακιάρο αλλά και γευστικά ταξίδια από ταξιδιώτες, από όλο τον κόσμο.
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καραβάτου: Με sporty chic look εξω απο το star! Αποκλειστικες φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9187760966460177436
item