Πέγκυ Ζήνα: Τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη σε μια μοναδική βραδιά και ο Γιώργος Λύρας ήταν εκεί για να την καμαρώσει! (pics) Πέγκυ Ζήνα: Τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη σε μια μοναδική βραδιά και ο Γιώργος Λύρας ήταν εκεί για να την καμαρώσει! (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πέγκυ Ζήνα: Τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη σε μια μοναδική βραδιά και ο Γιώργος Λύρας ήταν εκεί για να την καμαρώσει! (pics)

Πέγκυ Ζήνα: Τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη σε μια μοναδική βραδιά και ο Γιώργος Λύρας ήταν εκεί για να την καμαρώσει! (pics) | tlife.gr
Το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού, η Πέγκυ Ζήνα έσωσε μια μεγάλη συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, συνοδευόμενη από την Λαϊκή Ορχήστρα Μ. Θεοδωράκης.
Στην μοναδική αυτή βραδιάς έπαιξαν μουσική οι: Δ. Ανδρεάδης, πιάνο Θ. Βασιλάς, μπουζούκι, Γ. Ματσούκας, μπουζούκι Ξ. Συμβουλίδης, όμποε-φλογέρες-μπαγλαμάς, Π. Ντζιάλας ,κιθάρα, Α. Σαμαράς, βιόλα, Λ. Γρίβας, ακορντεόν, Θ. Κουέλης, μπάσο, Ν. Σκομόπουλος, ντραμς, Σ. Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης, κρουστά.
Όσοι έδωσαν το «παρών» διασκέδασαν ασφαλείς, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ η Πέγκυ Ζήνα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής, με το κοινό να της χαρίζει το πιο θερμό του χειροκρότημα.
Δες τις φωτογραφίες:
Στις πρώτες θέσεις του θεάτρου, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε…
… τον Γιώργο Λύρα, ο οποίος απόλαυσε την σύζυγό του επί σκηνής, δείχνοντας ιδιαίτερα περήφανος για εκείνη.
… τον Βασίλη Λέκκας με τη σύζυγό του, Σοφία Μαρή.
… την Βίκυ Κάβουρα με την Σόφη Πασχάλη.
… την Βίκυ Νικάκη με τον Χάρη Ρώμα.
Φωτογραφίες: NDP/Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Πέγκυ Ζήνα: Τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη σε μια μοναδική βραδιά και ο Γιώργος Λύρας ήταν εκεί για να την καμαρώσει! (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8073390963420279095
Σχόλια
item