Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε τα αθλητικά της και επέστρεψε στο γυμναστήριο (pics) Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε τα αθλητικά της και επέστρεψε στο γυμναστήριο (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε τα αθλητικά της και επέστρεψε στο γυμναστήριο (pics)

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μπορεί να μετρούν λίγο καιρό κοινής πορείας, όμως είναι full in love και δεν σταματούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί. 

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ακόμα δημοσίως για το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή της, ωστόσο οι δυο τους είναι αχώριστοι! 

Στα πρόσφατα γενέθλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μάλιστα, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρέθηκε στο πλευρό της και εκείνη δεν σταμάτησε να τον ταγκάρει στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Μπορεί ο έρωτας να της έχει πάρει τα μυαλά, όμως η ίδια φροντίζει να μένει πιστή στο καθημερινό της πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις της. 

Συνεχίζοντας με ενθουσιασμό τις προπονήσεις που ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε πριν μερικές ώρες στο γυμναστήριό της και έκανε την καθιερωμένη γυμναστική της. 

Δες φωτογραφίες:

epirusblog.gr
5 of 5
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε τα αθλητικά της και επέστρεψε στο γυμναστήριο (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1929398107733303950
Σχόλια
item