Ο μυστικός αρραβώνας του πρίγκιπα Φίλιππου με τη χρυσή κληρονόμο Nina Flohr στην Ιθάκη Ο μυστικός αρραβώνας του πρίγκιπα Φίλιππου με τη χρυσή κληρονόμο Nina Flohr στην Ιθάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο μυστικός αρραβώνας του πρίγκιπα Φίλιππου με τη χρυσή κληρονόμο Nina Flohr στην Ιθάκη

Ο μυστικός αρραβώνας του πρίγκιπα Φίλιππου με τη χρυσή κληρονόμο Nina Flohr στην Ιθάκη
Ο γιος του Τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου, Πρίγκιπας Φίλιππος ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Nastassja Flohr, κόρη του Thomas Flohr και της Katharina Flohr.
Μάλιστα ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ και της Άννας Μαρίας αρραβωνιάστηκε μυστικά στην Ιθάκη το φετινό καλοκαίρι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από το γραφείο Τύπου του Κωνσταντίνου: «Οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους, Φίλιππου, με την Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κ. Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».
Η Nina Nastassja Flohr δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα γράφοντας στη λεζάντα: «Αγαπημένε μου Φίλιππε. Σ ‘αγαπώ σήμερα, θα σε αγαπώ αύριο και για πάντα. Με κάνεις πιο ευτυχισμένη, καλύτερη και δυνατή. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί σου!». 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας, έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια από τα media της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ ως το απόλυτο it boy και να θεωρείται ως ο τελευταίος περιζήτητος single αριστοκράτης των ευρωπαϊκών οίκων.
Ποια είναι όμως η μέλλουσα σύζυγός του, Nina Flohr;
Η σύντροφος του πρίγκιπα Φιλίππου είναι μία γυναίκα δραστήρια και χειραφετημένη, η οποία έχει επιλέξει να ζει ως σύγχρονος νομάς μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας.
Κόρη του Thomas Flohr, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της VistaJet, και της Katharina Flohr, η οποία είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του περιώνυμου οίκου Faberge, ενώ για ένα φεγγάρι υπήρξε fashion director στα ξεκινήματα της Vogue Hellas, η αεικίνητη 31χρονη έχει αναλάβει creative director στην πατρογονική επιχείρηση – και μάλιστα, καυχιέται γι’ αυτό.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο μυστικός αρραβώνας του πρίγκιπα Φίλιππου με τη χρυσή κληρονόμο Nina Flohr στην Ιθάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4537218281202168032
Σχόλια
item