Κατερίνα Στικούδη: Με καλοκαιρινή διάθεση και χωρίς μακιγιάζ στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου για τα γυρίσματα του My Style Rocks - Φωτογραφίες

Κατερίνα Στικούδη: Με καλοκαιρινή διάθεση και χωρίς μακιγιάζ στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου για τα γυρίσματα του My Style Rocks – Φωτογραφίες | tlife.gr
Το My Style Rocks διακόπηκε αναγκαστικά στα τέλη του περασμένου Μαρτίου λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, όμως επέστρεψε ανανεωμένο τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. 
Η Κατερίνα Στικούδη καλησπέρισε ξανά τους τηλεθεατές του αγαπημένου reality μόδας και υποδέχτηκε τις πέντε νέες παίκτριες που θα μας κρατούν συντροφιά μαζί με τις παλιότερες διαγωνιζόμενες τους επόμενους μήνες.
Η Κορίνα Αδραμιτίδου, η Γεωργία Βρανά, η Κατερίνα Γιαλιτάκη, η Μαρία Ίλτσεβιτς, η Αρετή Λις, η Έρη Λώλη, η Βίκυ Μανώλη, η Κωνσταντίνα Παγάνη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Σοφιάνα Σπίνουλα είναι οι πρωταγωνίστριες του νέου κύκλου του My Styke Rocks. 
Βέβαια, πέρα από τις πέντε καινούργιες παίκτριες, ανανεώθηκε και η κριτική επιτροπή, καθώς φέτος δίπλα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έλενα Χριστοπούλου θα βρίσκεται ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος επιστρέφει ξανά στη θέση του.
Τα γυρίσματα του reality μόδας του ΣΚΑΪ άρχισαν επίσημα την Παρασκευή 20 Αυγούστου ενώ χθες (31/8) πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα. 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου λίγο πριν την έναρξη των πολύωρων γυρισμάτων του My Style Rocks. 
Φορώντας μια τζιν φούστα, ένα ριγέ πουκάμισο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Κατερίνα Στικούδη πόζαρε χαμογελαστή κατά την άφιξή της στο χώρο.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: Με καλοκαιρινή διάθεση και χωρίς μακιγιάζ στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου για τα γυρίσματα του My Style Rocks - Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4227993153057200407
item