Με νέο ρόλο στο J2US η Βίκυ Κάβουρα

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το ρόλο που θα έχει η Βίκυ Κάβουρα στη νέα σεζόν του J2US και όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Κοκλώνης της έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια δε θα βρίσκεται πια στα παρασκήνια.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη σεζόν που πέρασε, το J2US επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο Opentv.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και θέλησε να κάνει μερικές αποκαλύψεις σχετικά με το show, ενώ χθες μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά είχε αφήσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής της στον αέρα.

Αρχικά ξεκαθάρισε πως θα είναι στο J2US, ωστόσο σε άλλο πόστο: «Έχουμε ακόμα συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη. 

Θα είμαι στο J2US, αλλά θα είμαι σε μια εκπομπή πριν το J2US, με καλεσμένους κιόλας και θα συζητάμε για το J2US. Με τον Νίκο ασχέτως του επαγγελματικού, είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει αγάπη από την πρώτη στιγμή.

Τον θαυμάζω για την ευφυία του και για άλλα πράγματα και για τον χαρακτήρα του και για πόση αγάπη έχει για όλους. Μας φροντίζει όλους. Είναι ένας φίλος μου που θα πήγαινα στις 2 το πρωί, αν μου ζητούσε κάτι.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

Αργότερα ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως η Βίκυ Κάβουρα θα έχει μία δική της εκπομπή σχετική με το μουσικό show, η οποία θα προβάλλεται λίγο νωρίτερα.

epirusblog.gr
5 of 5
Με νέο ρόλο στο J2US η Βίκυ Κάβουρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7798580121363568797
item