Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της στο Instagram - Πόσο μοιάζουν;

Μια σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Πόσο μοιάζει η παρουσιάστρια με την μαμά της;

Αφορμή για την συγκεκριμένη τρυφερή ανάρτηση στάθηκαν τα γενέθλια της μητέρα της, τα οποία τα πέρασαν οικογενειακώς.

«Χρόνια πολλά στην πιο γλυκιά μαμά», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους να πέφτουν σαν την βροχή.


Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έκοψε» ανάσες με το μπικίνι της - Κοιλιακοί που εντυπωσιάζουν

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz η οποία διαθέτη άψογες αναλογίες με τους κοιλιακούς της να εντυπωσιάζουν. Πριν λίγες ημέρες 22/8 ο φωτογραφικός μας φακός την «τσάκωσε» στην παραλία όπου έκανε το μπάνιο της και «έκοψε» ανάσες με το σώμα της.

Νέο ξεκίνημα, μετά από έναν χρόνο απουσίας, με δική της εκπομπή για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, που στο μεσοδιάστημα μάγεψε το κοινό με τη φωνή της στο «Just the 2 of us» και πλέον επιστρέφει στη μεγάλη της αγάπη... 

Το concept που δημιούργησε πριν από 15 χρόνια, μετεξέλιξε και χρειάστηκε να αποχωριστεί για λίγο, πλέον ετοιμάζεται για πρεμιέρα από τη συχνότητα του Open τον ερχόμενο Οκτώβριο, με μία μικρή επιφύλαξη λόγω κορωνοϊού.

«Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε αλήθειες και να δημιουργήσουμε αληθινά συναισθήματα, μέσα από συγκινητικές ιστορίες και ανθρώπους που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές το "γράμμα της ζωής τους"» επισημαίνει η παρουσιάστρια. 

Η νέα της εβδομαδιαία εκπομπή θα έχει τίτλο «Γράμμα για σένα» και πρόκειται ουσιαστικά για τη μετεξέλιξη της εκπομπής «Έχεις γράμμα» που έκτοτε ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία με τον τίτλο «C'è posta per te» και στην πορεία των χρόνων πήρε αρκετά δομικά στοιχεία από το «Πάμε Πακέτο» που παρουσίαζε μέχρι τα τέλη της σεζόν 2018-2019 η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Βίκυ Χατζηβασιλείου διατροφή

Όπως καταλήγει η ίδια: «Οι κύριοι συνεργάτες θα παραμείνουν ίδιοι, ενώ στο πλατό θα φιλοξενούνται απλοί άνθρωποι, αλλά και προσωπικότητες που θα δείχνουν μία πιο ανθρώπινη πλευρά τους στο κοινό». 

Το ενδεχόμενο, ωστόσο, των νέων μέτρων ανεβάζει τον δείκτη δυσκολίας για την παρουσιάστρια, τουλάχιστον όσον αφορά τις μετακινήσεις των καλεσμένων, των ανθρώπων που θα παίρνουν «γράμμα» και, φυσικά, του ανθρώπου που θα πρέπει να τους παραδίδει τα «γράμματα» - μέχρι πέρσι αυτός ήταν ο Δημήτρης Δερμετζόγλου. 

Εκείνη πάντως είναι αποφασισμένη να μπει δυναμικά στη νέα σεζόν και σύντομα επιστρέφει από τις διακοπές της για να ξεκινήσει προετοιμασίες και γυρίσματα για το «Γράμμα για σένα», σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη.

Βίκυ Χατζηβασιλείου σώμα

Το μυστικό της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τέλειους κοιλιακούς

Για ένα ακόμη καλοκαίρι οι καλογυμνασμένοι 6-pack κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα την ώρα που κάνει τις βουτιές της στην αγαπημένη της Σάνη και δεν είναι τυχαίο, αφού η παρουσιάστρια προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και προσέχει τον εαυτό της. «Αγαπάω τον εαυτό μου, με προσέχω! 

Μόνο έτσι σε αγαπούν και σε σέβονται οι άνθρωποι γύρω σου» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου που έχει ταυτίσει το όνομά της με το ευ ζην – και όχι άδικα.

Βίκυ Χατζηβασιλείου φωτογραφία με μαγιό

Η παρουσιάστρια συχνά ακούει κομπλιμέντα για τους κοιλιακούς της και τονίζει πως «το μυστικό δεν είναι η επίπονη και αυστηρή γυμναστική, αλλά περισσότερο μια σωστή διατροφή, χαμηλή σε λιπαρά, συνδυασμένη με αερόβια άσκηση μέτριας έντασης. 

Για τη μείωση λίπους χρειάζεται να μειώσουμε την κατανάλωση λιπαρών ουσιών στη διατροφή μας και να αυξήσουμε την κατανάλωση υδατανθράκων, όπως ρύζι, δημητριακά, πατάτες».


epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της στο Instagram - Πόσο μοιάζουν;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1893290000516729545
item