Αγγελική Δαλιάνη: Σταμάτησε να ακολουθεί τον Μάνο Παπαγιάννη στο Instagram - Τι συνέβη;

Αγγελική Δαλιάνη: Σταμάτησε να ακολουθεί τον Μάνο Παπαγιάννη στο Instagram - Τι συνέβη;
Τον Μάνο Παπαγιάννη σταμάτησε να ακολουθεί η σύζυγος του, Αγγελική Δαλιάνη στο Instagram και τι συνέβη αποκάλυψε με μια ανάρτηση της.
Συγκεκριμένα, δεν πρόκειται για κάτι που επέλεξε η ίδια αλλά για κάποιο λάθος της εφαρμογής, καθώς η ίδια δεν θα έκανε μια τέτοια κίνηση.
Η Αγγελική Δαλιάνη λοιπόν, δημοσίευσε ένα instastory στο λογαριασμό της, στο οποίο φαίνεται να μην ακολουθεί τον Μάνο Παπαγιάννη και έγραψε χαρακτηριστικά:
«Απ΄ότι φαίνεται σταμάτησα να τον ακολουθώ (καλά του έκανα). Παρ΄ όλα αυτά ξέρει κανείς να μου πει γιατί το κάνει αυτό το Instagram από μόνο του. Τι γίνετε ρε παιδιά. Για πείτε μου».
Αγγελική Δαλιάνη Μάνος Παπαγιάννης

Θα «λιώσετε» με τα παιδιά της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη - Απίστευτες φωτογραφίες

Στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας βίωσε η όμορφη ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη στο πλευρό του συζύγους της Μάνου Παπαγιάννη καθώς η Αγγελική είχε χθες τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την οικογένεια και τους φίλους της. 
Θα "λιώσετε" με τα παιδιά της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη μόλις δείτε τις φωτογραφίε από το πάρτι.
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Αγγελική στη Μύκονο, όπου και κάνει τις διακοπές της αυτό το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της, με την οποία δείχνει να είναι πάρα πολύ δεμένη! 
Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε τα 41 και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Την παράσταση βέβαια κλέβουν τα παιδάκια της που είναι πανέμορφα και άπειρα γλυκά. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το πάρτι της Αγγελικής Δαλιάνη με τα παιδιά της που θα σας κάνει να λιώσετε

undefined
undefined































Είναι μια γλυκιά γλυκιά οικογένεια!
Η Αγγελική έγραψε το εξής στην περιγραφή της φωτογραφίας: “Familia!!!!!.........& friends... Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους σας για τις τόσο πολλές ευχές σας!!!!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους με υγεία!!!!!”

epirusblog.gr
5 of 5
Αγγελική Δαλιάνη: Σταμάτησε να ακολουθεί τον Μάνο Παπαγιάννη στο Instagram - Τι συνέβη;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7318073424855829542
item