Η Ελένη Φουρέιρα τρολάρει ξεκάθαρα αυτό το φίλτρο του Instagram Η Ελένη Φουρέιρα τρολάρει ξεκάθαρα αυτό το φίλτρο του Instagram | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ελένη Φουρέιρα τρολάρει ξεκάθαρα αυτό το φίλτρο του Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα τρολάρει ξεκάθαρα αυτό το φίλτρο του Instagram

Το Instagram σου δίνει σίγουρα πολλές επιλογές ως προς τις φωτογραφίες που είναι να ανεβάσεις. 
Εκτός κι αν έχεις κάποιο κινητό με επαγγελματική κάμερα που να μπορεί να «φτιάξει» κάποιες λεπτομέρειες μόνο του, οι πιθανότητες θέλουν να χρησιμοποιήσεις κάποια λειτουργία της πλατφόρμας ώστε να έχεις μία πιο αναβαθμισμένη εκδοχή της λήψης σου.
Θα βρεις, λοιπόν, πολλά φίλτρα στο Instagram. Φίλτρα που θα σου κάνουν την επιδερμίδα αψεγάδιαστη, φίλτρα που θα σε παραμορφώσουν σε κάποιο αστείο ον, που θα τοποθετήσουν μπροστά σε ένα φανταστικό φόντο, που θα πουν ποια σούπερ δύναμη έχεις, και άλλα πολλά.
Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε σε έξοδο με μία φίλη της και κάνοντας ένα βίντεο για τα stories τους στην εφαρμογή, εκείνη χρησιμοποίησε ένα φίλτρο που ενθουσίασε την τραγουδίστρια.
Βλέποντάς το, βέβαια, δεν είναι να απορείς, αφού και οι δύο είναι υπέρλαμπρες και το δέρμα τους μοιάζει απλά αψεγάδιαστο. 
Σε σημείο που, αν δε μας έλεγε ότι πρόκειται περί φίλτρου, θα προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι τρόπο έχουν βρει και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.
Υ.Γ. Αν η Ελένη το μάθει και θελήσει να το μοιραστεί με το κοινό της, ψέματα δε θα πούμε, θα το εκτιμήσουμε.
Δες το βίντεο στη συνέχεια.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ελένη Φουρέιρα τρολάρει ξεκάθαρα αυτό το φίλτρο του Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3939172143267673054
Σχόλια
item