Ελένη Φουρέιρα: Τι απάντησε στην πρόταση της Κύπρου να πάει ξανά στην Eurovision (video) Ελένη Φουρέιρα: Τι απάντησε στην πρόταση της Κύπρου να πάει ξανά στην Eurovision (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: Τι απάντησε στην πρόταση της Κύπρου να πάει ξανά στην Eurovision (video)

Παρόλο που η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει δώσει επίσημα την απάντησή της, πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρία της είναι θετική, ενώ ήδη έχουν γίνει κρούσεις στον συνθέτη του "Fuego" ώστε να γράψει το νέο τραγούδι.

Τρία χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή της με το "Fuego", η Ελένη Φουρέιρα είναι έτοιμη να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision.

Σύμφωνα με τη «Φωλιά των ΚούΚου», η επιτυχημένη popstar δέχθηκε εκ νέου πρόταση από το ΡΙΚ να βρεθεί στη σκηνή του δημοφιλούς διεθνούς μουσικού διαγωνισμού για δεύτερη φορά,.

Παρόλο που η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει δώσει την απάντησή της, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως η εταιρία της είναι θετική, ενώ ήδη έχουν γίνει κρούσεις στον συνθέτη του "Fuego" ώστε να γραφτούν τα κατάλληλα τραγούδια για την κυπριακή αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 24ωρα στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της Κύπρου έι
χαν πέσει και τα ονόματα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της Κατερίνας Στικούδη.

Ας θυμήθουμε την εκπροσώπηση της Κύπρου από την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision του 2018 με το τραγούδι "Fuego" που την έφερε στη δεύτερη θέση:epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: Τι απάντησε στην πρόταση της Κύπρου να πάει ξανά στην Eurovision (video)
epirusblog.gr
5 of 5
sh 3088297212967299580
Σχόλια
item