Πρέβεζα: Ενημερωτική δράση για τα μέτρα προστασίας κατά του COVID 19 από την ΤΟ.Μ.Υ και το Δήμο Πρέβεζας Πρέβεζα: Ενημερωτική δράση για τα μέτρα προστασίας κατά του COVID 19 από την ΤΟ.Μ.Υ και το Δήμο Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ενημερωτική δράση για τα μέτρα προστασίας κατά του COVID 19 από την ΤΟ.Μ.Υ και το Δήμο Πρέβεζας

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Πρέβεζας, διοργανώνει δράση πρόληψης και αγωγής υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας και το Τμήμα Πρόνοιας, την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 , στο Ιστορικό Κέντρο Πρέβεζας (έξω από την Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης).

Το διεπιστημονικό προσωπικό των παραπάνω δομών, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά του COVID 19.

Θα πραγματοποιηθεί επίδειξη του ορθού τρόπου χρήσης μάσκας, πλυσίματος χεριών, και γενικότερα των τρόπων πρόληψης. Επιπλέον, θα δοθούν οδηγίες για την ψυχική διαχείριση της πανδημίας.

H δράση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ).

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ενημερωτική δράση για τα μέτρα προστασίας κατά του COVID 19 από την ΤΟ.Μ.Υ και το Δήμο Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3498246162372472957
Σχόλια
item