Θεσπρωτία: Στα σχολεία της Θεσπρωτίας τα παιδιά με μάσκες κατά τον αγιασμό Θεσπρωτία: Στα σχολεία της Θεσπρωτίας τα παιδιά με μάσκες κατά τον αγιασμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Στα σχολεία της Θεσπρωτίας τα παιδιά με μάσκες κατά τον αγιασμό

Θεσπρωτία: Στα σχολεία της Θεσπρωτίας τα παιδιά με μάσκες κατά τον αγιασμό

Και στα σχολεία της Θεσπρωτίας έγινε αγιασμός με τους μαθητές και τις μαθήτριες να φορούν μάσκες κυρίως μέσα στις αίθουσες και όχι στους εξωτερικούς χώρους. 


Στον προαύλιο χώρο των σχολείων έγινε ο αγιασμός, παρουσία καθηγητών και αντιπροσώπων μαθητών από κάθε τάξη, ενώ από τα τμήματα της κάθε τάξης πέρασαν οι ιερείς για το ραντισμό. 

Εκεί περίμεναν οι μαθητές και οι μαθήτριες με μάσκες.

Στο 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας, όπου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, ο θεολόγος π. Ηλίας Μάκος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά προς τους μαθητές, τους οποίους παρότρυνε να μη φοβούνται τις δύσκολες συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες της εποχή. 

Αλλά να θυμούνται πάντοτε πως μπορούν να τα καταφέρουν. Να ανέβουν στις πνευματικές κορυφές με τα φτερά του της μάθησης και της αρετής. Και αν δεν μπορέσουν όλοι να ανέβουν, τουλάχιστον αξίζει να το προσπαθήσουν. 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα, με φόντο τις προκλήσεις της εν εξελίξει πανδημίας, εύχομαι από καρδιάς να είναι ασφαλής και δημιουργική, γεμάτη υγεία και διάθεση για συστηματική δουλειά, προκειμένου να φέρει τη μαθητική κοινότητα κοντά στους στόχους της καθώς και σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Η παιδεία παράλληλα με την ουσιαστική μάθηση και γνώση αποτελούν το κατάλληλο εφαλτήριο για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πολίτη και μιας δίκαιης κοινωνίας προόδου.

Για το λόγο αυτό, η φροντίδα μας για τις λειτουργικές ανάγκες της εκπαίδευσης θα είναι συνεχής, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την απρόσκοπτη φοίτηση των μαθητών στα σχολεία του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θα ήθελα να ζητήσω τη συνεργασία  εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων και δηλώνω ότι ως Δήμος, θα είμαστε πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες τους.
Καλή, ασφαλή και εποικοδομητική σχολική  χρονιά.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Στα σχολεία της Θεσπρωτίας τα παιδιά με μάσκες κατά τον αγιασμό
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1467855194735025809
Σχόλια
item