Πρέβεζα: Αγιασμό σε σχολείο «εργοτάξιο» έκαναν οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ Καναλακίου Πρέβεζα: Αγιασμό σε σχολείο «εργοτάξιο» έκαναν οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ Καναλακίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αγιασμό σε σχολείο «εργοτάξιο» έκαναν οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ Καναλακίου

 

Σήμερα 28/09/2020 πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο ΕΠΑ.Λ. Καναλακίου με την παρουσία εργατών και καθαριστριών. Οι επισκευές του κτηρίου από το σεισμό της 21ης Μαρτίου δεν έχουν περατωθεί ακόμα και ούτε έχει γίνει καθαρισμός και απολύμανση του κτηρίου.

Σε ανακοίνωση της  η Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας καταγγέλλει την απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζει , ενέργεια τόσο του Δήμου όσο και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας να προχωρήσουν στο άνοιγμα του σχολείου , που το απόγευμα θα φιλοξενεί και το ΓΕ.Λ. , χωρίς να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες που να διασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών. 

«Πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα ο εμπαιγμός μαθητών , γονέων και εκπαιδευτικών και οι αρμόδιοι φορείς να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το θέμα» υπογραμμίζει στην ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας.

epirusblog.gr
5 of 5
 
Πρέβεζα: Αγιασμό σε σχολείο «εργοτάξιο» έκαναν οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ Καναλακίου
epirusblog.gr
5 of 5
 
Πρεβεζα 23384741696915724
Σχόλια
item