Η φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού από το παρελθόν που δεν είχε δει κανείς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ναταλία Γερμανού ανέβασε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία από το παρελθόν της, στην οποία ποζάρει μωρό στην αγκαλιά του Νίκου Μαστοράκη. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο το οποίο δεν είχε δει μέχρι τώρα κανείς!

Ο Νίκος Μαστοράκης γνωρίζει την Ναταλία Γερμανού από μωρό και εκείνη τον αποκαλεί δεύτερο πατέρα της. «Τη Ναταλία Γερμανού την παρακολουθώ από κοντά. Μην ξεχνάς ότι η Ναταλία με λέει "daddy". Με έχει σαν δεύτερο πατέρα της. 

Την ξέρω από μωρό, όταν, 8 μηνών ακόμη, την είχα αγκαλιά και με κατούρησε. Με τον Φρέντυ υπήρξαμε πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες» έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Ο χρόνος όμορφα περνά Εκείνος είχε πάντα γωνίες στο πρόσωπο, δεν τις έχασε ποτέ. Εγώ είχα πάντα μάγουλα, δεν τα ξεφορτώθηκα ποτέ! 

Στην αγκαλιά του second dad Nico Mastorakis πολλαααα καλοκαίρια πίσω. Προφανώς απο τότε προσπαθούσε να μου μάθει να μη λέω συνεχώς “λοιπόν” στον τηλεοπτικό αέρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Νίκος Μαστοράκης

Πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε από ποιον έφαγε την πρώτη της τηλεοπτική "χυλόπιτα"! 

epirusblog.gr
5 of 5
Η φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού από το παρελθόν που δεν είχε δει κανείς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6066731727488795858
item