Άρτα: Συντήρηση Και Αποκατάσταση Ιερών Ναών Άρτα: Συντήρηση Και Αποκατάσταση Ιερών Ναών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συντήρηση Και Αποκατάσταση Ιερών Ναών

ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ 22:07 - TA NEA TIS MIKROSPILIAS 24
Για τις σημαντικές αποφάσεις για τη συντήρηση και αποκατάσταση των Ιερών Ναών Μεγαλόχαρης και Κωστακιών Άρτας, ενημερώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Συγκεκριμένα:
• Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Άρτας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτας για την υλοποίηση του έργου «Άμεσες εργασίες στερέωσης του ναού Γενεσίου της Θεοτόκου Μεγαλόχαρης και του περιβάλλοντος χώρου και εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του ναού», προϋπολογισμού € 100.000,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

• Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Άρτας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης για την υλοποίηση του έργου «Μελέτη στερέωσης και αποκατάστασης Ι.Ν Αγίου Νικολάου Κωστακιών και άμεση εκτέλεση επειγουσών εργασιών στερέωσης», προϋπολογισμού 120.000,00 € με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συντήρηση Και Αποκατάσταση Ιερών Ναών
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5137072801159975956
Σχόλια
item