Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους μεγάλωσε - Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους μεγάλωσε - Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους μεγάλωσε - Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της

Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους  μεγάλωσε - Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της
Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη ετοιμάζεται για τη νέα σχολική χρονιά. Φέτος θα πάει γυμνάσιο και από τις φωτογραφίες όλοι μπορούν να δουν πόσο μοιάζει με τους γονείς της!
Φέτος, η Ισμήνη θα πάει Γυμνάσιο και όπως σχολίασε η μαμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram είναι μια μεταβατική αλλαγή για όλη την οικογένεια.
Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και οι γονείς το συνειδητοποιούν βλέποντας τα παιδιά τους να αλλάζουν και να μεγαλώνουν ταχύτατα.
Μια τέτοια στιγμή είναι και αυτή όπου οι δύο ηθοποιοί βλέπουν τη μοναχοκόρη τους να περνά πλέον στην εφηβεία.
Μάλιστα η μικρή Ισμήνη σκάρωσε μια πλάκα στο μπαμπά της μέσα στο σπίτι για να τρομάξει τον μπαμπά της.
«Μέρα αποφοίτησης από το δημοτικό !!! Θεέ μου δεν το πιστεύω ,μόλις εχθές ήταν η πρώτη σου μέρα στο σχολείο ... και τώρα ... !!!! 
Απλά να ξέρεις ότι , όσο και αν μεγαλώνεις , η αγκαλιά μου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μωρό μου !!! ...Ο Μπαμπακας σου !!!#isminou #mybaby» είχε γράψει ο Γιάννης ΑΪβάζης, την ημέρα αποφοίτησης της κόρης του από το Δημοτικό.

Το ζευγάρι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης του. Όταν ήταν μικρότερη, οι αναρτήσεις ήταν ελάχιστες, καθώς μεγαλώνει όμως, οι γονείς της είναι πιο χαλαροί.
Μαρία Κορινθίου και κόρηΓιάννης Αιβάζης και κόρη Μαρία Κορινθίου και Ισμήνη

epirusblog.gr
5 of 5
Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους μεγάλωσε - Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2166079194421531386
Σχόλια
item