Ξεχειλίζει από ρούχα η ντουλάπα της Αθηνάς Οικονομάκου - Βίντεο μέσα από το σπίτι της

Ξεχειλίζει από ρούχα η ντουλάπα της Αθηνάς Οικονομάκου - Βίντεο μέσα από το σπίτι της
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της, στο οποίο ποζάρει στην ντουλάπα της. Δε θα μπορούσαμε λοιπόν να μην παρατηρήσουμε πως ξεχειλίζει από ρούχα!
Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στη μόδα και έτσι δεν είναι τυχαίο ότι έχει ολόκληρη συλλογή με ρούχα μαζί με την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη.
Καθημερινά μέσα από αναρτήσεις που κάνουν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, βλέπουμε μερικά μοναδικά κομμάτια. 
Έτσι λοιπόν είναι λογικό και η Αθηνά Οικονομάκου να έχει μια ντουλάπα γεμάτη με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής της.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε, έχει κρεμάστρες και ράφια με ένα σωρό φορέματα φούστες και μπλούζες. 
Είναι χωρίς αμφιβολία, το όνειρο κάθε γυναίκας. Βέβαια πρόσφατα είδαμε και το καμαρίνι της Βίκυς Καγιά το οποίο είναι γεμάτο με παπούτσια και πάθαμε πλάκα.

Αυτή είναι η ντουλάπα στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Ο κήπος του σπιτιού της είναι βγαλμένος από παραμύθι - Έχει θέα ονειρική

Ο κήπος που έχει στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου, είναι βγαλμένος σαν από παραμύθι, ενώ η θέα που βλέπει κάθε ημέρα είναι απλά... ονειρική, καθώς βλέπει την θάλασσα.
Η ηθοποιός το Σαββατοκύριακο το πέρασε στο πανέμορφη Γύθειο με την οικογένεια της. Στην πανέμορφη πόλη πέρασε και το περισσότερο από το καλοκαίρι της, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν πήγε με το σύζυγό της στην Σαντορίνη.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της.
'Όπως είδαμε είναι τεράστιο, γεμάτος λουλούδια, ενώ δεν έχει μόνο έναν όροφο. Η θέα είναι απίστευτη, καθώς βλέπει θάλασσα. 
Αθηνά Οικονομάκου κήπος σπιτιού Γύθειο
Δείτε 
epirusblog.gr
5 of 5
Ξεχειλίζει από ρούχα η ντουλάπα της Αθηνάς Οικονομάκου - Βίντεο μέσα από το σπίτι της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8266935583684722610
item