Γιάννενα: «Πράσινο φως» για δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στον Νομό Ιωαννίνων Γιάννενα: «Πράσινο φως» για δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στον Νομό Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Πράσινο φως» για δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στον Νομό Ιωαννίνων

Γιάννενα: «Πράσινο φως» για δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στον Νομό Ιωαννίνων
Tη δωρεά πολύτιμου υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς τον Νομό Ιωαννίνων από τα γήπεδα των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ελληνικού, μεταξύ άλλων, της Καλαθοσφαίρισης, του Baseball, του Hockey και των ανοικτών βοηθητικών γηπέδων ενέκρινε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικό Α.Ε.» κάνοντας δεκτή την πρόταση του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Αμυρά.
Σύμφωνα με την πρόταση Αμυρά προς την «Ελληνικό Α.Ε.», η οποία πλέον γίνεται πραγματικότητα, και οι οκτώ Δήμοι του Νομού μας (Ιωαννιτών, Ζίτσας, Μετσόβου, Δωδώνης, Κόνιτσας, Βορείων Τζουμέρκων, Πωγωνίου, Ζαγορίου) αποκτούν μέρος του συγκεκριμένου εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες τους και τις διαθέσιμες υποδομές που διατηρούν και θα μπορούσαν να τον υποστηρίξουν.
«Πρόκειται για εξοπλισμό που θα κοσμήσει τα στάδια και τα γήπεδα της περιοχής μας, βάζοντας παράλληλα τον Νομό μας πιο ενεργά στο κάδρο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Νανά Σπυροπούλου, καθώς και τον Γεν. Διευθυντή της εταιρείας, κο Βαγγέλη Πέρπερα, για το έμπρακτο ενδιαφέρον που επέδειξαν προς όλους εμάς τους Γιαννιώτες», δήλωσε ο ο βουλευτής, χαρακτηρίζοντας τη χθεσινή ως μία καλή ημέρα για την περιοχή μας.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Πράσινο φως» για δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στον Νομό Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3144278392104239137
Σχόλια
item