Η Τουρκία γνωρίζει δεύτερη κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού Η Τουρκία γνωρίζει δεύτερη κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Τουρκία γνωρίζει δεύτερη κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού

Η Τουρκία γνωρίζει δεύτερη κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού
Η Τουρκία γνωρίζει τη δεύτερη κορύφωση της επιδημίας του κορονοϊού λόγω της «απροσεξίας» σε γάμους και σε άλλες κοινωνικές συγκεντρώσεις, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, μεσούσης της ταχείας αύξησης του αριθμού των ημερήσιων κρουσμάτων και θανάτων.

Σε δηλώσεις του έπειτα από συνεδρίαση του επιστημονικής του ομάδας για τον κορονοϊό, ο Κοτζά δήλωσε ότι η πρωτεύουσα 'Αγκυρα καταγράφει την ταχύτερη αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων τελευταία.

Πρόσθεσε ότι 29.865 νοσηλευτές έχουν προσβληθεί από τον ιό έως τώρα και 52 μεταξύ αυτών πέθαναν από την Covid-19.

«Η επιδημία συνεχίζεται ολοένα και περισσότερο. Ο ιός εξαπλώνεται σε περισσότερους ανθρώπους κάθε μέρα. Τα διαγνωστικά μας τεστ αυξάνονται καθημερινά, οι αριθμοί των νέων ασθενών μας δεν μειώνονται», υπογράμμισε ο Κοτζά.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της Covid-19 αυξήθηκε κατά 1.596 το τελευταίο 24ωρο για να ανέλθει συνολικά σε 273.301, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. 

Ο αριθμός των θανάτων από τον ιό αυξήθηκε κατά 45 για να ανέλθει σε 6.462 συνολικά, ενώ 246.876 ασθενείς έχουν αποθεραπευτεί, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Τουρκία γνωρίζει δεύτερη κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 326028578174838618
Σχόλια
item