Γιάννενα: Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια λειτουργεί ο ΟΚΠΑΠΑ Γιάννενα: Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια λειτουργεί ο ΟΚΠΑΠΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια λειτουργεί ο ΟΚΠΑΠΑ

Η 21η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer.

Ο ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών, με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει ότι λειτουργεί από τον περασμένο Ιανουάριο έναν «Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια» που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη της άνοιας, την υποστήριξη των πασχόντων του Δήμου, την ψυχοκοινωνική στήριξη των οικογενειών τους, ενώ παράλληλα προσφέρει εκπαίδευση και υποστήριξη των φροντιστών των ατόμων με άνοια.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός παρέχει στα άτομα με άνοια πρόσβαση σε έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας φροντίδα ώστε να νιώθουν ενσωματωμένοι, με δυνατότητα συμμετοχής, επιλογής και ελέγχου της καθημερινότητάς τους.

Στο πρόγραμμα του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α», αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι και η ίδρυση Κέντρου Ημέρας για άτομα με Άνοια.

•Ο Συμβουλευτικός Σταθμός λειτουργεί καθημερινά 09:00-13:00 στο 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών, (Α. Ζίννη 12 – πλησίον Λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής), τα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού είναι 2651023239 και 2651054266.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια λειτουργεί ο ΟΚΠΑΠΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 247264487352546267
Σχόλια
item