Στην Αθήνα αύριο ο γάλλος υφυπουργός Εξωτερικών Κλεμάν Μπο Στην Αθήνα αύριο ο γάλλος υφυπουργός Εξωτερικών Κλεμάν Μπο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στην Αθήνα αύριο ο γάλλος υφυπουργός Εξωτερικών Κλεμάν Μπο

Συνεχίζονται οι επισκέψεις υψηλών Γάλλων επισήμων στη χώρα μας. Αυτή τη φορά η ελληνική διπλωματία αναμένει τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τα ευρωπαϊκά ζητήματα, Κλεμάν Μπον, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα αύριο (19/09).

Θα έχει συνάντηση αρχικά με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και ακολούθως με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Μάλιστα εάν το επιτρέψει ο Ιανός, η κακοκαιρία δηλαδή που πλήττει από την Πέμπτη το απόγευμα τη χώρα μας, ο κ. Μπον θα μεταβεί με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργο Κουμουτσάκο στην πολύπαθη Λέσβο προκειμένου να διαπιστώσει διά ζώσης ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τον εμπρησμό στη Μόρια.

Ο Γάλλος υφυπουργός στάθηκε από την αρχή στο πλάι της χώρας μας μετά την πυρκαγιά και είχε δηλώσει πως είναι επιτακτική η ανάγκη επίδειξης πραγματικής αλληλεγγύης προς την Ελλάδα.


epirusblog.gr
5 of 5
Στην Αθήνα αύριο ο γάλλος υφυπουργός Εξωτερικών Κλεμάν Μπο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 848459053090901112
Σχόλια
item