Άρτα: Σωματείο επισιτισμού - "ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" Άρτα: Σωματείο επισιτισμού - "ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Σωματείο επισιτισμού - "ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ"

Το θανατηφόρο τροχαίο, με θέμα ένα νέο παιδί στην Άρτα, εργαζόμενο σε ντελίβερι, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του σωματείου Επισιτισμού Ιωαννίνων...

«Οι "αφανείς ήρωες", σύμφωνα  με τα λόγια του πρωθυπουργού, αποδεικνύονται  αναλώσιμοι καθώς μέσα στους 30 νεκρούς και τους εκατοντάδες τραυματίες τα τελευταία 2 χρόνια ήρθε να προστεθεί χθες ο 18χρονος συνάδελφος ντελιβερας από την Άρτα, ο οποίος στον αγώνα για το μεροκάματο έχασε τη ζωή του» αναφέρει το σωματείο και καλεί στάση εργασίας την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 10.00-13.00, με συγκέντρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου.

«Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για την ‘κακιά ώρα’, τις ‘άσχημες καιρικές συνθήκες’ για την ‘ατομική ευθύνη’, ξέρουμε ποιος ευθύνεται και γι αυτό το έγκλημα. 

Ευθύνεται η πολιτική  της σημερινής όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων που δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να μη παίρνουν κανένα απολύτως μέτρο για την προστασία της ζωής των εργαζομένων» αναφέρουν.

Γιωργος Τσαντικος/typos-i.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Σωματείο επισιτισμού - "ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3048079122671457084
Σχόλια
item