Πρέβεζα: Συνελήφθη γιατί έβγαζε φωτογραφίες ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου Πρέβεζα: Συνελήφθη γιατί έβγαζε φωτογραφίες ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συνελήφθη γιατί έβγαζε φωτογραφίες ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον χώρο του νοσοκομείου όπου οδήγησε στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου αλλοδαπού, Ολλανδικής υπηκοότητας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Ολλανδός έφτασε στο νοσοκομείο ως συνοδός οικείου προσώπου του. 

Για άγνωστο λόγο και δίχως να δώσει καμία εξήγηση, στον χώρο των εξωτερικών ιατρείων άρχισε να βγάζει φωτογραφίες ασθενείς - κάποιοι  εκ των οποίων μάλιστα έχοντας "βαριές" ασθένειες - αλλά και κάποιους από το προσωπικό του νοσοκομείου.  

Μόλις ο 60χρονος αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από συνοδούς των ασθενών που προηγούμενα είχε βγάλει φωτογραφίες, ενημέρωσαν την αστυνομία και όχημα της ασφάλειας βρέθηκε στο νοσοκομείο και μετέφερε τον αλλοδαπό στην Α.Δ. Πρέβεζας όπου εκεί δύο συνοδοί υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το προσωπικό του νοσοκομείου δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο συμβάν, και εκ μέρους της διοίκησης δεν υποβλήθηκε μήνυση. 

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνελήφθη γιατί έβγαζε φωτογραφίες ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3627489661947712803
Σχόλια
item