Πρέβεζα: Ερωτήματα για τους καθαρισμούς οικοπέδων στην Ανάληψη βάζει ο Τάκης Παππάς

Ο Δήμος Πρέβεζας πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να καθαρίσουν τις ιδιοκτησίες τους, διαφορετικά θα τους επιβάλλονταν πρόστιμό 200 €.

Ο Πολιτικός Μηχανικός και Περιφερειακός Σύμβουλος Πρέβεζας Δημήτρης Παππάς, ως παλιό μέλος του Δ.Σ του συνεταιρισμού ( μέχρι που έγινε η κλήρωση των οικοπέδων) στη θέση ”Ανάληψη” αλλά και ως ιδιοκτήτης 2 οικοπέδων που επιμελώς καθάρισε, ζητά από τον Δήμος Πρέβεζας να γνωστοποιήσει, πόσα από τα 214 οικόπεδα της περιοχής καθαρίστηκαν από ιδιοκτήτες και πόσα δεν καθαρίστηκαν.

Ζητά επίσης να γίνει γνωστό αν τελικά επιβλήθηκε πρόστιμο  200€,  τι χρήματα συγκεντρώθηκαν, πως και που θα διατεθούν αυτά τα χρήματα.

Ένα από τα βασικότερα ερωτήματα ωστόσο είναι αν ο Δήμος είχε καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους που είναι ιδιοκτησία του ( χώροι για πλατείες – αθλητικές εγκαταστάσεις κτλ) στην προθεσμία που είχε τεθεί στους ιδιοκτήτες.

«Η πρωτοβουλία μου αυτή είναι απόρροια του ότι πολλοί ιδιοκτήτες που ζουν εκτός Πρέβεζας, αλλά και δημότες του Δήμου μας με ρωτούν με την παλιά μου ιδιότητα ως μέλος που φροντίσαμε να καθαρίσουμε. Τη σημερινή κατάσταση έχω αποτυπωμένη από λήψη αεροφωτογραφίας με drone» αναφέρει ο Δημήτρης Παππάς και κάνει μία μικρή διαπίστωση ότι ανταποκρίθηκαν πιο πολλοί ιδιοκτήτες που δεν είναι δημότες Πρέβεζας.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ερωτήματα για τους καθαρισμούς οικοπέδων στην Ανάληψη βάζει ο Τάκης Παππάς
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3483283415297636442
item