Βίκυ Καγιά: Οι σημαντικοί σταθμοί της ζωής της σε φωτογραφίες

Μοντέλο, παρουσιάστρια, fashion expert, σύζυγος, μητέρα είναι μερικές από τις λέξεις που την χαρακτηρίζουν. 

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί μία από τις γυναίκες που πραγματοποίησαν όλα τα όνειρά τους, όμως συνεχίζει να εργάζεται σκληρά και να θέτει νέους στόχους. 

Η κριτής του GNTM και παρουσιάστρια του Shopping Star αποτελεί μια άψογη επαγγελματία, έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, έχει κάνει μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του modelling τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ωστόσο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της είναι η οικογένειά της!

Η Βίκυ Καγιά είναι παντρεμένη τα τελευταία έξι χρόνια με τον γοητευτικό επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, την Μπιάνκα – Αλεξάνδρα, που γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2015 και τον Κάρολο – Ηλία, που ήρθε στον κόσμο στις 20 Ιανουαρίου του 2018.

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της

  • Η προσωπική ζωή της διάσημης παρουσιάστριας

Η Βίκυ Καγιά αποτελούσε πάντα μία από τις Ελληνίδες celebrities που δεν ήθελε να απασχολεί τα μέσα με την προσωπική της ζωή, κρατώντας την πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ήταν 10/10/2010 όταν ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Νίκο Κριθαριώτη, ένας γάμος ωστόσο που έληξε τρία χρόνια αργότερα. 

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν πολλά κοινά μεταξύ τους, φαίνονταν άκρως ερωτευμένοι, κινούνταν στους ίδιους κύκλους, αλλά όλα ανατράπηκαν μερικά χρόνια μετά, παίρνοντας την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Ο γάμος του ζευγαριού στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι έγινε talk of the town και όλη σχεδόν η κοσμική Αθήνα έδωσε το παρών. 

Η κρίση, όμως δεν άργησε να έρθει στη σχέση τους και επήλθε ο χωρισμός και το διαζύγιο…

Ο έρωτας, ωστόσο, δεν άργησε να της χτυπήσει ξανά την πόρτα! Έναν χρόνο μετά το διαζύγιο της, παντρεύτηκε τον “Mr Fresh”, Ηλία Κρασσά σε μια ρομαντική τελετή στο Παρίσι, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. 

Η Ηλίας ήταν ο άντρας που περίμενε σε όλη της την ζωή, ο οποίος της χάρισε δύο πανέμορφα παιδιά. 

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι 18 Ιουλίου του 2014, σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο. Η πρόταση γάμου, μάλιστα, έγινε μόλις μια ημέρα πριν στην Disneyland. 

Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε πριν πέντε χρόνια με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Η μικρή Μπιάνκα ήρθε στη ζωή και ολοκλήρωσε τον γάμο τους, με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Η Βίκυ Καγιά έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 25 Μαΐου του 2015 και από εκείνη τη στιγμή ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. 

Όμως η οικογένειά τους μεγάλωσε κι άλλο, το 2018 όταν γεννήθηκε και ο γιος τους, Κάρολος – Ηλίας. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια από τότε έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της και στα παιδιά της, χωρίς ωστόσο να έχει αφήσει πίσω την καριέρα της.

  • Η καριέρα της στον χώρο του modelling και της τηλεόρασης

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο του modelling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. 

Δεν άργησε, όμως, να ανοίξει τα φτερά της και να φύγει στο εξωτερικό, δουλεύοντας για σημαντικούς και διάσημους οίκους μόδας.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο, ενώ για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. 

Έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες τόσο σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Βίκυ Καγιά δεν άργησε να μπει και στον χώρο της τηλεόρασης. 

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 2006, παρουσιάζοντας το So You Think You Can Dance στο Mega και ακολούθησαν το τηλεπαιχνίδι Είσαι Μέσα;, ο Πρωινός Καφές, τα Καλλιστεία και φυσικά το Next Top Model, το οποίο την καθιέρωσε ως παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. 

Σήμερα, η Βίκυ Καγιά παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία το Shopping Star, ενώ βρίσκεται και στο GNTM 3, ως κριτής, το οποίο προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του Star.

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Οι σημαντικοί σταθμοί της ζωής της σε φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2438893543205542283
item