Κατερίνα Παναγοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για την καταγωγή της Κατερίνα Παναγοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για την καταγωγή της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για την καταγωγή της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή καθώς και για την αληθινή καταγωγή της.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, η αγαπητή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μιλά για την επαγγελματική της πορεία, το βελούδινο «διαζύγιο» με το Star - δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της μετά το τελευταίο της δελτίο - και τη μεταγραφή της στο Mega καθώς και για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή της.

«Είμαι από Αθήνα. Πολύ μακρινή καταγωγή είναι από Πελοπόννησο, Κυπαρισσία. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στην Αθήνα, όταν πήγαινα Γ’ Λυκείου. 

Δεν είμαι παντρεμένη. Μου έγινε στο παρελθόν διερευνητική πρόταση γάμου, αλλά ήμουν αρνητική και δεν προχώρησε στο να γονατίσει.

Έχω πολύ δεμένη οικογένεια. Αλλιώς έχω πολύ δεμένη οικογένεια και πολύ υποστηρικτική θέλω όταν κάνω οικογένεια, να γίνει με αυτούς τους όρους. 

Δηλαδή και εγώ να έχω ένα σύντροφο που όταν ξεκινήσουμε να νιώθω πως θα είναι για πάντα. Αυτό» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Παναγοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για την καταγωγή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3143699577152858379
Σχόλια
item