Τα κρυφά σημάδια στο φλερτ που δείχνουν ότι λες ψέματα Τα κρυφά σημάδια στο φλερτ που δείχνουν ότι λες ψέματα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα κρυφά σημάδια στο φλερτ που δείχνουν ότι λες ψέματα

Τα κρυφά σημάδια στο φλερτ που δείχνουν ότι λες ψέματα
Είναι μύθος ότι οι γυναίκες διαθέτουν μαντικές ικανότητες. Το πιο πιθανό είναι ότι εσύ ο ίδιος προδίδεσαι από τη συμπεριφορά σου και ως εκ τούτου γίνεσαι βορά στη θέλησή τους, εξαιτίας των λεκτικών σημάτων που προσλαμβάνουν. Αυτό, καμιά φορά έχει πλάκα. Αλλά σε ερωτικό επίπεδο, πάντα χάνεις.
Μακροχρόνιες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι γυναίκες έχουν ταχύτερη αντίληψη στην αναγνώριση ενός ψεύτη άντρα (συγκριτικά με σένα, που χάφτεις ό,τι σου πει μια γυναίκα) και ότι οι κεραίες τους αντιλαμβάνονται πολύ έγκαιρα αν είσαι -ή δεν είσαι- αυτό που πουλάς. 
Απώτερος σκοπός τους; Η μόνιμη σχέση, ο γάμος, η απόκτηση οικογένειας. Ακόμη κι αν εσύ προσβλέπεις σε περισσότερο πρόσκαιρα αποτελέσματα, μάθε πώς κάθε γυναίκα έχει την ικανότητα να σε κατατάξει στους εν δυνάμει one-stand-night-lovers.
> Γίνε πιο επίμονος με την επαφή μέσω του βλέμματος και ελαχιστοποίησε τις πρώτες επαφές με τα χέρια ή το στόμα. Αν θέλεις να πάρεις πόντους μέσω της αφής, μείνε σε μικρά αγγίγματα του χεριού σου σε μάγουλα, λαιμό και αφτιά, όμως τα μάτια σου πρέπει διαρκώς να είναι καθηλωμένα στα μάτια της.
> Ο χρόνος έκφρασης ενός συναισθήματος πρέπει να έχει διάρκεια. Τουτέστιν, μίλα λιγότερο, εκφράσου και ανάσαινε βαθύτερα.
> Μη ανοίγεις μεγάλες συζητήσεις. Προτιμότερο να απαντήσεις “Ναι, το διαβάζω αυτό το βιβλίο” (που σου λέει), παρά να πεις οποιαδήποτε άλλη εξυπνάδα σου έρθει στο νου περί εναλλακτικών θεωριών. Γι’ αυτήν δεν υφίστανται – νόμος.
> Ταίριαξε τη συναισθηματική έκφραση με τη λεκτική. Λες, για παράδειγμα, “Σε λατρεύω”, όμως το συνοφρύωμα που δημιουργείται στο μέτωπο και το βλέμμα σου μεταφράζεται σε ένα ωμό “Θέλω να πηδήξω”.
> Μην συμπεριφέρεσαι νευρικά. Για παράδειγμα: δεν της επιδεικνύεις το άτριχο στέρνο σου ανοίγοντας δυο κουμπιά από το πουκάμισό σου, δεν την κάνεις να νιώθει λιγότερο κομπλεξική σχετικά με την εν γένει αποτρίχωση κάποιων επίμαχων σημείων.
>Κλείνεις το κινητό. Ειδικά αν είσαι πολύ δημοφιλής στα social media – και τα likes πέφτουν βροχή. Άφησέ την να νομίζει ότι αυτή είναι το κέντρο του κόσμου σου.
> Μη γυρίζεις κεφάλι. Ακύρωσε τις κεραίες σου σε ό,τι πετάει ή κολυμπάει δίπλα σου. Αλλιώς, την έβαψες.
epirusblog.gr
5 of 5
Τα κρυφά σημάδια στο φλερτ που δείχνουν ότι λες ψέματα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5598002318616068293
Σχόλια

Τα καλύτερα

item