Γιάννενα: Στα Ιωάννινα η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου Γιάννενα: Στα Ιωάννινα η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα Ιωάννινα η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου

Γιάννενα: Στα Ιωάννινα η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου
Στα Γιάννενα βρίσκεται σήμερα το πρωί η υφυπουργός Εργασίας και κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου
Η υφυπουργός πραγματοποιεί επισκέψεις σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων σε όλη τη χώρα προκειμένου να ενημερωθεί για την τήρηση των νέων μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.
Στα Γιάννενα πραγματοποιεί επισκέψεις στο Κέντρο Πρόνοιας και το Γηροκομείο.
Την προηγούμενη εβδομάδα η Υφυπουργός επισκέφτηκε δομές στην Αθηνά, στην Κόρινθο, στη Θήβα και στη Χαλκίδα και ενημερώθηκε για τα μέτρα που τηρούν οι δομές τόσο για την προστασία των φιλοξενουμένων όσο και των εργαζομένων.
Από σήμερα ξεκινά σειρά επισκέψεων σε δομές στην Περιφέρεια και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, στο Μεσολόγγι, στην Πάτρα και στο Αίγιο.
Από το περασμένο Σάββατο, με τη δημοσίευση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης για όλες τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και τις δομές που φιλοξενούν χρονίως πάσχοντες, ισχύουν ειδικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό τόσο των φιλοξενούμενων όσο και των εργαζόμενων και διεξάγονται τακτικοί έλεγχοι για την ορθή εφαρμογή τους.
Πηγή: epirusonline.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα Ιωάννινα η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8625795974253952753
Σχόλια
item