Τα συγκινητικά λόγια της Παπαρίζου για το πρόβλημα υγείας της & την Καρδίτσα

Η καταστροφή στο Μουζάκι Καρδίτσας δεν άφησε ασυγκίνητη την Έλενα

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έχει καταγωγή από το Μουζάκι Καρδίτσας, το οποίο έπληξε ο Ιανός προκαλώντας βιβλικές καταστροφές. 

Η Έλενα, μίλησε φανερά συγκινημένη από όσα έχουν συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, δεν έκρυψε την ανάγκη της να βοηθήσει το χωριό της και ολόκληρη την Καρδίτσα. 

«Νιώθω τεράστια ανάγκη για να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε. Να κάνουμε μια συναυλία, να κάνουμε κάτι», τόνισε η Έλενα, η οποία εξομολογήθηκε πως έμεινε στο Μουζάκι περίπου τρεις εβδομάδες μέσα στον Αύγουστο και αποκάλυψε μια περιπέτεια υγείας που είχε:

«Όσο ήμουν στο χωριό, έπαθα ένα μεγάλο αλλεργικό σοκ. Το Κέντρο Υγείας που κατεδαφίστηκε είναι σε απόσταση τριών λεπτών από το σπίτι μας, δεν υπάρχει το κέντρο αυτό πια και έχει στηθεί ένα προσωρινό κέντρο λίγο πιο δίπλα, όλοι οι άνθρωποι από τα χωριά αυτά θέλουν μισή ώρα για να κατέβουν στην Καρδίτσα, οι δικοί μου άνθρωποι είναι καλά, αγνοείται μόνο η φαρμακοποιός μας, όταν βλέπεις ότι μπορεί να πεθάνεις από τη λάσπη, ξεχνάς τις μάσκες, η πυροσβεστική καλούσε τον κόσμο να φύγει από τα υπόγεια. 

Μίλησα χτες και με τον πρώην Δήμαρχο Μουζακίου, σαν πατριώτες, σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε, να μαζέψουμε χρήματα, ρούχα, έπιπλα και κάποιος μπορεί να τα έχει πραγματικά ανάγκη. Χρειάζεται αλληλεγγύη αυτή τη στιγμή».

H Παπαρίζου, είχε βραβευτεί το 2019 από τον Δήμο Μουζακίου για την προσφορά της στη μουσική και την ανάδειξη της χώρας μας διεθνώς στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού με θέμα «Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι – Παραδοσιακοί Χοροί». 

Η Έλενα με καταγωγή από την Οξυά και τη Βατσουνιά του Δήμου Μουζακίου είναι γνωστή για την ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό της στο οποίο περνούσε τα καλοκαίρια της ως μικρό παιδί όταν ερχόταν για τις διακοπές της από τη Σουηδία.



epirusblog.gr
5 of 5
Τα συγκινητικά λόγια της Παπαρίζου για το πρόβλημα υγείας της & την Καρδίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 697397129292184873
item