Τι κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες για να ξεκινήσουν όμορφα την ημέρα τους

Κάθε πρωί έχεις την επιλογή να ξεκινήσεις την ημέρα σου με καλή διάθεση, με σωστή διατροφή και ευεξία αλλά και να βυθιστείς στο άγχος, τις αρνητικές σκέψεις και τον εκνευρισμό.

Οι περισσότερες γυναίκες που είναι επιτυχημένες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή, επιλέγουν να ξυπνούν και να περνούν τις πρώτες ώρες τις μέρας τους με τέτοιο τρόπο που τις βοηθά να κάνουν ένα βήμα προς την επιτυχία.

Δείτε τι κάνουν:

1. Ξυπνάνε πιο νωρίς

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστείτε. Εάν είστε από τους ανθρώπους που ξυπνούν, πίνουν δυο γουλιές καφέ και τρέχετε να φτάσετε στη δουλειά… well bad news. Αυτό δεν είναι καθόλου υγιεινό. Ξυπνήστε μια ώρα νωρίτερα, χαλαρώστε και ετοιμαστείτε για την δουλειά με την ησυχία σας.   

2. Ανοίγουν τα παράθυρα

Αφήστε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο να μπουν στο δωμάτιο.   

3. Ενυδατώνονται

Πιείτε ένα ποτήρι κρύο νερό μόλις ξυπνήσετε, το οποίο θα έχετε τοποθετήσει στο κομοδίνο σας από το προηγούμενο βράδυ. Θα νιώσετε αναζωογονημένοι και επίσης θα είναι πιο εύκολο να πάτε στην τουαλέτα.

4. Φτιάχνουν  πρωινό

Αφιερώστε χρόνο για να φτιάξετε ένα υγιεινό πρωινό, που να σας προσφέρει ενέργεια και άφθονες βιταμίνες. Αυτό το γεύμα, ιδανικά, πρέπει να περιέχει φυτικές ίνες (βρώμη, κινόα, ψωμί ολικής άλεσης) και μια πηγή πρωτεΐνης (γιαούρτι, αυγό, γάλα ή ξηρούς καρπούς).

5. Κάνουν γυμναστική

Με το βάρος του σώματός σας, κάντε κάτι χαλαρό για να ενεργοποιήσετε τον οργανισμό σας. Δέκα κάμψεις, δέκα κοιλιακούς και δέκα λεπτά streching είναι ότι πρέπει.

6. Κάνουν ένα ντους

Κάντε ένα ντους και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να αναζωογονηθείτε.

7.Φτιάχνουν λίστα εκρεμμοτήτων

Τα πλεονεκτήματα μιας to do λίστας είναι γνωστά. Δεν βοηθούν απλά να οργανώσεις σωστά τη μέρα σου αλλά απαλλάσουν τον εγκέφαλό σου από περιττές πληροφορίες κι έτσι ξεκινάς τη μέρα σου με λιγότερα στρες.


epirusblog.gr
5 of 5
Τι κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες για να ξεκινήσουν όμορφα την ημέρα τους
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6420106356106563017
item