Γιάννενα: Ένα «μπράβο» στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννενα: Ένα «μπράβο» στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ένα «μπράβο» στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΣ

Η φωτογραφία «ανέβηκε» στη σελίδα του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα social media, το βράδυ της Τρίτης και αποτυπώνει μία συγκινητική χειρονομία των παιδιών αυτών. 

Με αφορμή τις τραγικές στιγμές που βιώνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας στην Καρδίτσα, λόγω των φυσικών καταστροφών, ο Σ.Φ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης.

Μέσα σε δύο μόλις ημέρες, μέλη, φίλοι, οπαδοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συνδέσμου και πρόσφεραν ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία και πολλά άλλα ακόμη, τα οποία απεστάλησαν ήδη στην Καρδίτσα ως το ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στην τραγωδία που βιώνουν. 

Αξίζουν, όχι ένα, αλλά πολλά «μπράβο» στα παιδιά του Συνδέσμου που ανέλαβαν την πρωτοβουλία και φυσικά σε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν και ο λόγος που προβάλλουμε την κίνησή τους αυτή (χωρίς καν να τους ρωτήσουμε) είναι για να καταδείξουμε, ότι τουλάχιστον στην πόλη μας, το οπαδικό κίνημα διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο κοινωνικής ευθύνης.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένα «μπράβο» στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 232416704937234275
Σχόλια
item