Λέσβος: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί -Κατέφτασαν οι «Αίαντες» και τα ΜΑΤ [βίντεο] Λέσβος: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί -Κατέφτασαν οι «Αίαντες» και τα ΜΑΤ [βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λέσβος: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί -Κατέφτασαν οι «Αίαντες» και τα ΜΑΤ [βίντεο]

Λέσβος: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί -Κατέφτασαν οι «Αίαντες» και τα ΜΑΤ [βίντεο]

Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Λέσβο μετά τη φωτιά που κατέστρεψε το ΚΥΤ της Μόριας, με αποτέλεσμα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να έχουν ξεχυθεί σε δρόμους και χωράφια προκειμένου να περάσουν τη νύχτα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί κατέφτασαν στην Λέσβο κλούβες των ΜΑΤ μαζί με δύο «Αίαντες», τα οχήματα ρίψης νερού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το κλίμα παραμένει εκρηκτικό, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις αυξήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν περιστατικά σαν εκείνα που εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη, όταν ομάδα 1.000 ατόμων επιτέθηκαν με πέτρες κατά των Αρχών.

Κλούβες των ΜΑΤ κατά την άφιξή τους στη Λέσβο
Κλούβες των ΜΑΤ κατά την άφιξή τους στη Λέσβο / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Την ίδια ώρα, με την άφιξη των δυνάμεων θα δοθεί τέλος στις ανεξέλεγκτες μεταφορές των μεταναστών στο νησί καθώς αρκετοί ενδέχεται να είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Τουλάχιστον 35 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον ιό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα κρούσματα είναι περισσότερα.

Ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις στη Λέσβο μετά τη φωτιά στη Μόρια

Όπως φαίνεται από το βίντεο του iefimerida.gr οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο νησί πέρασαν ανάμεσα από ένα υπαίθριο καταυλισμό που έχουν στήσει οι πρόσφυγες και οι μετανάστες μετά την πυρκαγιά στο KYT της Μόριας.Σημειώνεται ότι τα τελευταία 24ωρα η Λέσβος παραμένει στα χαρακώματα, με κατοίκους και μετανάστες να δηλώνουν πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την επαναλειτουργία του ΚΥΤ και την κυβέρνηση να αναζητά λύσεις.

Αστυνομικά οχήματα στη Λέσβο
Αστυνομικά οχήματα στη Λέσβο / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ)

epirusblog.gr
5 of 5
Λέσβος: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί -Κατέφτασαν οι «Αίαντες» και τα ΜΑΤ [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4142305431707156770
Σχόλια
item