Άρτα: Έκκληση στην ΔΕΗ Άρτας για βοήθεια από τον δήμο ΑΡΓΙΘΕΑΣ Άρτα: Έκκληση στην ΔΕΗ Άρτας για βοήθεια από τον δήμο ΑΡΓΙΘΕΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Έκκληση στην ΔΕΗ Άρτας για βοήθεια από τον δήμο ΑΡΓΙΘΕΑΣ

Τρεις νεκρούς θρηνεί ο νομός Καρδίτσας μετά το φονικό χτύπημα της κακοκαιρίας Ιανός στην περιοχή, ενώ κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους...

Ο Δήμος Μουζακίου αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα karditsalive.net, παραμένει για δεύτερο 24ωρο χωρίς σταθερή τηλεφωνία, ίντερνετ και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ οι συνδέσεις των κινητών τηλεφώνων δεν λειτουργούν πάντα. 

Τα χωριά Κρυοπηγή, Ελληνόκαστρο, Αμυγδαλή και Ανθοχώρι είναι αποκλεισμένα, καθώς έχει πέσει η γέφυρα Καραϊσκάκη.

Αποκομμένα χωριά και οικισμοί αλλά και σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης και οδικού δικτύου συνθέτουν το σκηνικό στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Την ίδια ώρα, παραμένουν χωρίς ρεύμα η Πεζούλα και η Φυλακτή και μεγάλο μέρος του Μορφοβουνίου.

Δραματική έκκληση προς κάθε αρμόδιο να για να υπάρξει συνδρομή στην προσπάθεια που γίνεται στην Αργιθέα για να μειωθούν οι επιπτώσεις από την σφοδρή κακοκαιρία, απεύθυνε και μέσω του karditsalive.net ο δήμαρχος, Ανδρέας Στεργίου. 

«Είμαστε στο έλεος του Θεού» τόνισε ο κ. Στεργίου εντοπίζοντας ένα από τα βασικά προβλήματα στην έλλειψη ηλεκτροδότησης σε ολόκληρο το Δήμο. όπως είπε, έχει μιλήσει με τον Διευθυντή της ΔΕΗ Άρτας, τον Διευθυντή της ΔΕΗ Καρδίτσας, έχει στείλει αίτημα να ηλεκτροδοτηθεί η περιοχή από την Άρτα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εισακουστεί.

«Δεν τραγικοποιώ τα πράγματα», συνέχισε ο κ. Στεργίου. «Με παίρνουν τηλέφωνα συνεχώς και απ’ όπου περνάω, με παρακαλάνε για ρεύμα, πήγαμε γεννήτρια του Δήμου σε χωριό, γιατί ένας άνθρωπος είχε ανάγκη οξυγόνου. 

Υπάρχει κόσμος με ανάγκη από φάρμακα, ενώ πλέον παρατηρούνται και ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης. Πηγαίνουμε σε μαγαζιά και παίρνουμε ψωμί για να δώσουμε σε αποκλεισμένους» συμπλήρωσε.

Πηγή: ​news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Έκκληση στην ΔΕΗ Άρτας για βοήθεια από τον δήμο ΑΡΓΙΘΕΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8730200987941666808
Σχόλια
item