Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρόβα νυφικού για την τραγουδίστρια - Η σχεδιάστρια του νυφικού Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρόβα νυφικού για την τραγουδίστρια - Η σχεδιάστρια του νυφικού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρόβα νυφικού για την τραγουδίστρια - Η σχεδιάστρια του νυφικού

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν’ ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου. Μάλιστα ήρθε η ώρα για την πρόβα νυφικού και μάθαμε ποια θα είναι η σχεδιάστρια!

Ο γάμος της τραγουδίστριας και κριτή του «Τhe Voice» με τον γνωστό δικηγόρο, όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου κι όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Secret» και η Σάσα Σταμάτη, η μέλλουσα νύφη έχει επιλέξει, για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, μία custom made δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε ήδη την πρώτη πρόβα νυφικού έχοντας στο πλευρό της τη λατρεμένη της μητέρα, Ισιδώρα Σιδέρη. 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο. 

Στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. 

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρόβα νυφικού για την τραγουδίστρια - Η σχεδιάστρια του νυφικού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3381018026921823055
Σχόλια
item