Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Σόμμερ και τη σύντροφό του Βαλεντίνη Παπαδάκη – Η ανάρτηση του ηθοποιού Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Σόμμερ και τη σύντροφό του Βαλεντίνη Παπαδάκη – Η ανάρτηση του ηθοποιού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Σόμμερ και τη σύντροφό του Βαλεντίνη Παπαδάκη – Η ανάρτηση του ηθοποιού

“Στα χτυπήματα της ζωής, μετά τις μάχες πρέπει να στεκόμαστε όρθιοι, έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα με χαμόγελο”. 

Με μία ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram ο Κώστας Σόμμερ φέρεται πως αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του και στην ατυχή της έκβαση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews, ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του περνούν δύσκολες στιγμές, καθώς η 26χρονη καλλονή απέβαλε στην 8η εβδομάδα της κύησης της. 

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε γίνει γνωστό ότι η σύντροφος του γνωστού ηθοποιού είναι έγκυος και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Ο Κώστας Σόμμερ διατηρώντας χαμηλούς τόνους, είχε επιβεβαιώσει στο TLIFE το ευχάριστο νέο ότι θα γίνει πατέρας. 

Με την Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι μαζί εδώ και 7 μήνες και μάλιστα όταν ο “πελαργός” τους χτύπησε την πόρτα μετρούσαν μόλις 6 μήνες σχέσης.

Ωστόσο πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η εγκυμοσύνη της όμορφης μακιγιέζ δεν είχε ομαλή εξέλιξη και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, απέβαλε. 

Μάλιστα η σύντροφός του Κώστα Σόμμερ έχει επιστρέψει στις δραστηριότητές της, στην ενασχόλησή της με την γυμναστική και τον αθλητισμό, δραστηριότητες τις οποίες είχε σταματήσει λόγω της εγκυμοσύνης. 

Ωστόσο το ζευγάρι πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από ποτέ, όταν οι συνθήκες και οι γιατροί τον επιτρέψουν, είναι έτοιμο να προσπαθήσει ξανά για ένα παιδί.

Ο Κώστας Σόμμερ θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

epirusblog.gr
5 of 5
Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Σόμμερ και τη σύντροφό του Βαλεντίνη Παπαδάκη – Η ανάρτηση του ηθοποιού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6141596364505068859
Σχόλια
item