Η Κλέλια Πανταζή βαφτίζει τον εννέα μηνών γιο της! Φωτογραφίες Η Κλέλια Πανταζή βαφτίζει τον εννέα μηνών γιο της! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Κλέλια Πανταζή βαφτίζει τον εννέα μηνών γιο της! Φωτογραφίες

Η Κλέλια Πανταζή βαφτίζει τον εννέα μηνών γιο της! Φωτογραφίες | tlife.gr
Ένας πολύ ιδιαίτερος μήνας μπήκε σήμερα για την όμορφη Κλέλια Πανταζή, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να βαφτίσει τον μονάκριβο γιο της! 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην Πειραϊκή, ενώ νονά θα γίνει η Δέσποινα Σαλπαδήμου, πρώην αθλήτρια της Κλέλιας και πλέον προπονήτρια του φιλαθλητικού συλλόγου Καλλιθέας, στον οποίο η Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής είναι τεχνική σύμβουλος.
Ο μικρός της πρίγκιπας θα πάρει το όνομα Μιχαήλ Άγγελος, ενώ όπως καταλαβαίνεις λόγω των δύσκολων συνθηκών η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. 
Σήμερα, μάλιστα, η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος ξεκίνησαν τις προετοιμασίες και πήγαν να ψωνίσουν βαφτιστικά είδη για το μωράκι τους.
Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής από τη μέρα που κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο μικρός μπόμπιρας τους έχει κλέψει οικογενειακώς τις καρδιές!
Με το καλό!
epirusblog.gr
5 of 5
Η Κλέλια Πανταζή βαφτίζει τον εννέα μηνών γιο της! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5097579960099337235
Σχόλια
item