Πρέβεζα: Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου με το νέο Διοικητή του Α.Τ Πρέβεζας

Πρέβεζα: Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου με το νέο Διοικητή του Α.Τ Πρέβεζας

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή και νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας κ. Δημήτριο Κώτση καθώς και τον αστυνόμο Β΄ κ. Νικόλαο Μπούτικο είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν και εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες και τα κοινά πεδία ενδιαφέροντος τόσο του Δήμου όσο και του Αστυνομικού Τμήματος ως προς την έννομη και εύρυθμη λειτουργία της ζώνης δικαιοδοσίας και την εξασφάλιση και εγγύηση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών σε ότι αφορά τα την πάταξη παραβατικότητας και την επιβολή και διατήρηση της τάξης, τόσο από τους δημότες όσο και από τους επισκέπτες ημεδαπούς και αλλοδαπούς καθώς και στα επίκαιρα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του covid 19. Ι

Ο Δήμαρχος εκφράζοντας το κοινό αίσθημα απέδωσε τα εύσημα στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας για την αυταπάρνηση και το αίσθημα υψηλού καθήκοντος ως προς την ασφάλεια των κατοίκων και των επαγγελματιών αλλά και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελεί η άκρως επιτυχής και αποτελεσματική δράση των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο κ. Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος για την ουσιαστική συνεργασία που υπήρξε με το Δήμο από τη συμβολή των αστυνομικών στη διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος είναι πάντα διατεθειμένος να συμβάλει ενεργά με κάθε τρόπο και μέσο υποστηρίζοντας στην εκπλήρωση των καθηκόντων των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας χαρακτηρίζοντας καθοριστική την συμβολή των αστυνομικών στον τομέα της ενημέρωσης και της πρόληψης, λόγω της εμπειρίας και των ειδικών τους γνώσεων, ζήτησε τη συνδρομή τους σε ενημερωτικές δράσεις που προγραμματίζονται να γίνουν (με φυσική παρουσία μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες ή και ψηφιακά ) στα σχολεία, για θέματα οδικής ασφάλειας, εξαρτησιογόνων ουσιών, θεμάτων ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και γενικά τη θωράκιση των παιδιών απέναντι σε παραβατικές ή επικίνδυνες συμπεριφορές.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου με το νέο Διοικητή του Α.Τ Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3120906221440427210
item