Γιάννενα: Ένας φορητός αναπνευστήρας για τη ΜΕΘ του «Χατζηκώστα» Γιάννενα: Ένας φορητός αναπνευστήρας για τη ΜΕΘ του «Χατζηκώστα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ένας φορητός αναπνευστήρας για τη ΜΕΘ του «Χατζηκώστα»

Γιάννενα: Ένας φορητός αναπνευστήρας για τη ΜΕΘ του «Χατζηκώστα»

Ζωτικής σημασίας εξοπλισμός παραδόθηκε στο Nοσοκομείο «Χατζηκώστα» από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μετά την απόφαση της διοικούσας επιτροπής να ενισχύσει όσο μπορεί τις δομές υγείας της περιοχής.

Υλοποιώντας την απόφαση αυτή, ένας φορητός αναπνευστήρας για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου παραδόθηκε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημήτρη Δημητρίου στον διοικητή Σπύρο Δερδεμέζη. 

Ο κ. Δερδεμέζης ευχαρίστησε το Επιμελητήριο για αυτή την κίνηση καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να εγκριθεί η δωρεά και να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία για την προμήθεια και εγκατάστασή του.

Σε ό,τι αφορά το νοσοκομείο, βρίσκεται σε εγρήγορση ενόψει του φθινοπώρου, ενώ όλο το προσωπικό, επιστρέφοντας από άδειες, προχωρά στον έλεγχο για κορωνοϊό και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει κρούσματα.


Το ΤΕΠ υπόπτων περιστατικών συνεχίζει τη λειτουργία του εκτός του χώρου του νοσοκομείου, ώστε να μην υπάρξει τυχόν διασπορά εντός του ιδρύματος και προχωρά ο εξοπλισμός της ΜΕΘ με νέες κλίνες, μέσω διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από την πλευρά του ο κ. Δημητρίου σημείωσε την ανάγκη της προσφοράς, από όποιους μπορούν, σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, κάνοντας λόγο για ένα μηχάνημα που κυριολεκτικά σώζει ζωές.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένας φορητός αναπνευστήρας για τη ΜΕΘ του «Χατζηκώστα»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6966283360677720951
Σχόλια
item