Γιάννενα: «Παγώνουν» οι εγγραφές για τον Γύρο της Λίμνης

Γιάννενα: «Παγώνουν» οι εγγραφές για τον Γύρο της Λίμνης

Όλα ρευστά σχετικά με την διεξαγωγή του 14ου Γύρου της Λίμνης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου.

Η οργανωτική επιτροπή ενημέρωσε για το «πάγωμα» των εγγραφών μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


Αυτή ορίζει ότι καθορίζεται όριο 100 ατόμων (συμμετέχοντες και τεχνικό προσωπικό) στις αγωνιστικές δραστηριότητες εκτός σταδίου ακόμη και σε περιοχές που δεν εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα ή ανήκουν στην κατηγορία αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης.


Επομένως, η Οργανωτική Επιτροπή του Γύρου Λίμνης έκανε γνωστό πώς είναι αναγκασμένη να «παγώσει» τις εγγραφές, εν αναμονή λήψης οριστικών αποφάσεων για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα και υπό ποια μορφή ή συνθήκες.


Παράλληλα, ανέφερε πώς εξετάζονται όλα τα δεδομένα και εντός των επόμενων 24ωρων θα ανακοινωθούν οι οριστικές της αποφάσεις.

Ζήτησε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργεί αυτή η εξέλιξη, ωστόσο είναι αντιληπτό ότι δεν αποτελεί δική τους επιλογή, αλλά είναι μια απόφαση της πολιτείας, την οποία αναγκάζονται να ακολουθήσουν, αν και από την πλευρά τους είχαν φροντίσει να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα διασφάλιζαν έναν αγώνα με αυστηρή τήρηση του εγκεκριμένου από την ίδια Επιτροπή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.


Τέλος, η Επιτροπή ξεκαθάρισε πώς θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο διεξαγωγής του αγώνα, ωστόσο αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα μεριμνήσει για εναλλακτικές επιλογές που θα είναι ανακοινώσιμες σύντομα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Παγώνουν» οι εγγραφές για τον Γύρο της Λίμνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6551014163643328146
item