Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι χώρισε με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα.

Όπως έκανε γνωστό ο Βασίλης Γρηγορόπουλος το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου είναι σε διάσταση αλλά δεν έχει πάρει διαζύγιο, ενώ δεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσά τους.

Να πούμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Κλεομένης Γιαννόπουλος παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Ιουνίου του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Τατόι.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Πριν από λίγο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μία δική της φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: "Trust the timing of your life ....." - "Εμπιστευτείτε το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας ....".

epirusblog.gr
5 of 5
Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7614793269872292798
Σχόλια
item