Ελένη Μενεγάκη: “Το να έχεις λόγο στην τηλεόραση δε σημαίνει… ότι είσαι δικαστής”

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αποχαιρετήσει το κοινό της και να βάλει μια άνω τελεία στην τηλεοπτική της καριέρα.

Η παρουσιάστρια που όλο αυτό το διάστημα μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Αθήνα και το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο φροντίζει να κρατά ζωντανή τη σχέση  με τους θαυμαστές της μέσω των  social media.

Από τη μέρα μάλιστα που η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία, έχει γίνει πιο ενεργή στο instagram δημοσιεύοντας πιο προσωπικές της στιγμές με πρωταγωνίστρια όχι μόνο την ίδια αλλά και τον Μάκη Παντζόπουλο με τα παιδιά της.

Όπως είναι λογικό κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες σχόλια με την ίδια πολλές φορές να μπαίνει στη διαδικασία να απαντά σε όσα περισσότερα μπορεί.

Το ίδιο συνέβη και στη χθεσινή της ανάρτηση. Σε αυτή η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε μέσα σε ένα μαγαζί που πουλάει φρέσκους χυμούς αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται στην Άνδρο.

“Αχ βρε Ελενάκι να ξερες πόσο χαίρομαι που σε βλέπω τόσο χαρούμενη τόσο ευτυχισμένη τόσο χαμογελαστή, χαμογελούν όλα πάνω σου, παίζει να είμαι πιο χαρούμενη κ από σένα για σένα, μπράβο κορίτσι μου όμορφο επιτέλους ήρθε η ώρα της απόλαυσης και ο ένας από τους πολλούς λόγους που σε αγαπώ τόσο πολύ σε καμαρώνω είναι που στα τόσα χρόνια της καριέρας σου δεν άκουσα ποτέ από το στόμα σου κακία κουβέντα για κανέναν καμία αρνητική κριτική κανεναν άσχημο σχολιασμό παρ’ όλο που για σένα έχουν πει κατά καιρούς τα χίλια μύρια !!!!!! 

Αν δεν δείχνει αυτό την αξία ενός ανθρώπου τότε τι δειχνει;” έγραψε μια χρήστης του instagram κάτω από τη φωτογραφία της παρουσιάστριας.

Αυτό το σχόλιο φαίνεται πως συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη η οποία θέλησε να την ευχαριστήσει γράφοντας, “σε ευχαριστώ που μου το αναγνωρίζεις ! 

Για εμενα δεν αρκεί μόνο να λες και καλά λόγια” ενώ στη συνέχεια με νέο σχόλιο συμπλήρωσε, “Το να έχεις λόγο στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι θα γίνεις κ ΔΙΚΑΣΤΗΣ στις ζωές των άλλων, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές! “

“..Αλλα αυτό είναι η δίκη μου άποψη – φιλοσοφία ζωής !” συμπλήρωσε στο σχόλιό της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: “Το να έχεις λόγο στην τηλεόραση δε σημαίνει… ότι είσαι δικαστής”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7696003102268487556
item