Πρέβεζα: Πινακίδες σε όλη την παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας μετά από αίτημα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

Περισσότερες από 19 πινακίδες τοποθετήθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου στην Παραλιακή Ζώνη της Πρέβεζας, έπειτα από αίτημα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας όπως τονίζουμε σε κάθε ανάρτησή μας έχει όραμα , στρατηγική , εξωστρέφεια , αγάπη και σεβασμό για το Νομό της Πρέβεζας , τους κατοίκους αυτού αλλά και τους επισκέπτες-τουρίστες. 

Οι στόχοι μας είναι πάρα πολλοί και δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια τόσο για την προώθηση και την προβολή του Νομού , όσο και για τα ζητήματα και θέματα των υποδομών που απασχολούν το Νομό μας αλλά και τους κατοίκους.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η σήμανση στους οδικούς άξονες δεν είναι μόνο διευκόλυνση για τους οδηγούς , αλλά πρωτίστως ασφάλεια. 

Προτείναμε να μπουν σημάνσεις (πινακίδες) το προηγούμενο διάστημα στα παραλιακά χωριά του Νομού μας. Εντοπίσαμε στην συνέχεια ότι υπάρχει ελλιπής σήμανση για την διευκόλυνση των επισκεπτών αλλά και των κατοίκων του Νομού.

‘Ετσι ζητήσαμε την βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου και σε αυτό το σημείο θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Κο Αλέξανδρο Καχριμάνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας. Επίσης τον Κο Μαυρογιώργο , Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου και τους Συνεργάτες του όπως επίσης και τον Κο Αναγνώστου Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και τους συνεργάτες του.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε όλες τις πινακίδες που με αίτημα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων βρίσκονται τοποθετημένες πάνω στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας και την Ε.Ο. Πρέβεζας – Ιωαννίνων. Να σημειώσουμε ότι κάποιες από αυτές τοποθετήθηκαν πέρυσι πριν την θερινή σεζόν και κάποιες φέτος.

Εμείς θα συνεχίσουμε σαν Ένωση δυναμικά για την βελτίωση των τουριστικών υποδομών του Νομού μας αλλά και για την προβολή αυτού».

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πινακίδες σε όλη την παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας μετά από αίτημα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4974501785070172689
item