Βοηθά το να ψάχνουμε το κινητό του συντρόφου μας;

Έχετε ξαπλώσει για να κοιμηθείτε και εκείνος έχει αφήσει δίπλα στο κομοδίνο το κινητό του. 

Δεν συνηθίζει να το κλειδώνει και η μόνη σκέψη που τριβελίζει το μυαλό σου είναι: ‘τι πειράζει να το πάρω για δύο λεπτάκια και να μπω έτσι λίγο στα μηνύματά του; Και στο Facebook. Και στο Instagram. 

Και στο viber’. Γενικά σε όποια εφαρμογή προλάβεις πριν σε πάρει χαμπάρι και ξυπνήσει από τον ύπνο του δικαίου.

Ψάχνουν όντως οι γυναίκες το κινητό του συντρόφου τους; Η απάντηση είναι φυσικά. Μπορεί να έχεις βρεθεί σε γυναικοπαρέες και να έχεις ακούσει απόψεις που διίστανται. Υπάρχουν εκείνες που το έχουν κάνει σίγουρα μία φορά, αυτές που δηλώνουν υπεράνω και πως ποτέ δεν θα έκαναν τέτοια κατινιά, εκείνες που φοβούνται ότι ‘ψάχνοντας όλο και κάτι βρίσκεις’, και εκείνες που το έχουν κάνει επιστήμη, ξέρουν τις καλές ώρες, πού να μπουν ακριβώς και τι θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο.

Εν ολίγοις, κάθε γυναίκα λειτουργεί με το δικό της τρόπο και θα σου δώσει τη δική της οπτική γωνία με βάση την εμπειρία και το πώς αντιμετωπίζει τις σχέσεις εν γένει.

Η πλευρά που το έχει κάνει. Οι γυναίκες που ψάχνουν το κινητό του συντρόφου τους θεωρούν ότι είναι οκ και ότι δεν κάνουν κάτι μεμπτό. ‘Είναι καλύτερο να ξέρεις από το να αμφιβάλλεις και να σε τρώει η περιέργεια. 

Ξέρεις τι αντιμετωπίζεις και πράττεις αναλόγως’. Μπορεί να το έχουν κάνει μόνο μία φορά στη ζωή τους, όταν ήθελαν μία απόδειξη ότι είχαν δίκιο ώστε να προχωρήσουν σε χωρισμό ή σε έναν επικό καυγά. Θέλουν όμως όλες να ξέρουν;

Η πλευρά που διαφωνεί. ‘Όσο ψάχνεις βρίσκεις. Μπορεί να πετύχεις κάτι που είναι αθώο, αλλά εσύ να το ερμηνεύσεις πολύ διαφορετικά. Αξίζει τον κόπο να χαλάσω τη διάθεσή μου για μία απλή υποψία’; ‘Ακόμα και αν με έχει απατήσει, προτιμώ να μην το γνωρίζω. 

Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, αλλά με διακριτικότητα. Στην τελική, σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε΄. Και αυτό μας επαναφέρει στο ότι κάθε γυναίκα δρα διαφορετικά, ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκεται και στο πώς λειτουργεί γενικά σαν στάση ζωής.

Η πλευρά που το σκέφτεται. Για να διαβάζεις, μάλλον ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, Είσαι σε μία σχέση που περνάς καλά αλλά σου έχει μπει η υποψία ότι κάτι ‘παίζει’ με κάποια άλλη ή είσαι με κάποιον που είναι μόνιμα αδιάφορος και θεωρείς ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος πίσω από αυτό. 

Δεν θα σου δώσουμε εμείς την απάντηση σε περίπτωση που είσαι με το ένα χέρι… στο κινητό του. Ούτε θα σου πούμε αν είναι κατινιά γιατί ακόμα και αυτό έχει διαβαθμίσεις ανάλογα με την προσωπικότητα και τη φάση ζωής κάθε γυναίκας. 

Απλά σκέψου αν είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις κάτι και αν θα μπορέσεις να το διαχειριστείς ψύχραιμα, όχι τόσο για εκείνον όσο για τη δική σου ψυχική υγεία. 

Το θέμα δεν είναι αν θα βρεις το θάρρος να το κάνεις αλλά αν μπορείς να αντιμετωπίσεις και τις ανάλογες συνέπειες.

ΠΗΓΗ

epirusblog.gr
5 of 5
Βοηθά το να ψάχνουμε το κινητό του συντρόφου μας;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1507555657861406811
item